SMTP Hatası
2
●60
- 11-06-2020, 15:07:33Bugün siteme giriş yaptığımda ekteki gibi bir hatayla karşılaştım. İlk başta oluşturmuş olduğum şifremi değiştrmememe rağmen webmaile bildiğim şifremle giriş yapamıyorum ve telefonumdaki gmailden de gelen kutuma baktığım zaman Doğru Kimlik Bilgiler Gerekli şeklinde bir hata alıyorum, şifremi girmem gerekiyor. Bildiğim şifremi buraya da giriyorum ancak yanlış diyor. Şifre sıfırlaması nasıl yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
- 11-06-2020, 15:24:18Merhaba gendue,gendue adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
SMTP ayarlarında hostunuza ait e-posta için smtp kullanıyor iseniz bu konuda hosting firmanıza destek bileti açarak smtp sorununuzu onlara çözümletebilirsiniz.
Eğer onlar size yardımcı olamıyor ise hostunuzun kontrol paneline giriş yaparak (cpanel, plesk, directadmin) oradaki e-posta hesapları alanından e-postanızın şifresini değiştirmeyi deneyebilirsiniz.
İyi çalışmalar.
