• 22-08-2024, 09:22:48
    #1
    Arkadaşlar merhaba,

    Woocommerce siteme paraşüt entegre ediyordum. Kendi dökümantasyonları bire bir takip ettim, fakat woocommerce'den aldığım apilerii girerken, entegrasyon bilgileri hatalı diye ilerletmiyor.

    Daha önce yaşayan var mı? Woocommerce, tüketici anahtarı ve tüketici gizli anahtarı olacak şekilde 2 api key verdi, paraşüt entegrasyonda tüketici anahtarı ve tüketici parolası diye iki input var. Bence gizli anahtarı parolaya girdim, acaba hata orada mı? Yardımcı olabilecek var mı*
  • 22-08-2024, 10:47:28
    #2
    Merhaba @ozancomez;

    Yaptığınız işlemler doğru görünüyor. WooCommerce tarafında api anahtarı oluştururken okuma/yazma yetkisi verdiniz mi? Paraşüt sisteminin WooCommerce API sistemine ulaşmasını sağlayan herhangi bir engel varmı? Bunlar izinler veya sunucu üzerindeki firewall olabilir? Bunları kontrol edip, paraşüt ekibinden yardım isteyebilirsiniz.