• 11-01-2021, 09:58:23
    #1
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Web üzerinde şubat ayında yayına almayı planladığım bir sistemim mevcut hali hazırda ThemeForest'tan satın aldığım MasterStudy LMS kurulu çoğu ayarlarını herşeyi planladım ve uyguladım. fakat güvenlik açısından yaptırmam gereken bazı işlemler ve eklentiler gerekiyor. Detaylar için pm'den mesajalrınızı bekliyorum. Yapılacak işlemler aşağıda madde halinde listelenmiştir.

    - T.C. Kimlik Doğrulamalı Kayıt sistemi(loglar veritabanında tutulacak)
    - Kullanıcı Video izleme Hak Sınırı. (Kullanıcılar satın aldıkları derslerin eğitimlerini 3 ayda 3 izleme hakkı tanımlamamız gerekiyor. )
    - Eğitimi Yayınlayacak Öğretmenlerin Satış istatistiklerini görebileceği Wp-admin girişli Şahıslarına özgü panel (Woocommerce kurulu sistemde entegreli oradaki istatistiği kullanıcı bazlı nasıl gösterebilirim çözemedim)
    - QR Barkodu ile Kayıt ve Giriş İşlemleri - Qr okutunca Touch İd yada Face İd Doğrulaması yapması gerekiyor.(Telefonlar için uygulama gerekiyor sanırım bunların detayını ve maliyetini detaylı konuşabiliriz.)
    - Alternatik Olarak Sms Onaylı Giriş Sistemi (Örnek Göstereceğim bir site mevcuttur oradaki gibi olsa kafidir.)

    Detaylı bir döküman hazırladım. pm üzerinden ulaşırsanız işleyişin detaylarını konuşup fiyatlarınızı ona göre verebilirsiniz.
  • 12-01-2021, 07:39:22
    #2
    İş @vakfikebirli; ye verilmiştir. Teşekkür ederim.