Arkadaşlar hp Pavlion g6 Laptobum Var içinde win 8 orjinal kurulu geldi. Bugün recorvery yapmayı denedim f12 tuşuyla ilerledim işte adımları takip ettim yükleme bitti rest attı pc ancak açılışta direk aşagıdaki ekran geldi. WİN 7 flan yüklemeye çalışmadımsadece recorvery yapıp adımları takip ettim ne saçma iştir bu giremiyorum pcye şimdi ne yapma gerkeiyor f12 de çalışmıyor tekrar recorvery yapamıyorum .
hocam hata hakkında bilgim yok ancak windows cdsini alın upgrade ya da custom olması lazım ikisinden birisi birisi windows.old yapıyodu onu seçin orda açıkalam yazar dosyaları da kaybetmezsiniz işletim sistemi eskisine döner.
hocam hata hakkında bilgim yok ancak windows cdsini alın upgrade ya da custom olması lazım ikisinden birisi birisi windows.old yapıyodu onu seçin orda açıkalam yazar dosyaları da kaybetmezsiniz işletim sistemi eskisine döner.
nerden alıcam hoam windows 8 cdsini yeni sistemlerde cd yok
nerden alıcam hoam windows 8 cdsini yeni sistemlerde cd yok
sürümünü hatırlıyorsanız (pro vs vs) veya kutuda yazıyordur usb bulun bootable iso indirin o sürümünün torrent tavsiye ederim ondan sonra usbye bootable şekilde yazın hocam biostan da 1inci bootu usb seçin format atabilirsiniz.
boot device not found - yani bilgisayar da harddisk yok yada harddisk'in içerisinde yüklü bir işletim sistemi yok demektir, yani öncellikle hdd'nizi kontrol etmeniz eğer sorun yok ise sıfırdan format atmayı denemenizi öneririm.