• 24-04-2010, 20:32:33
    Sorunun windows 7 den de kaynaklandığına emin değilim. Sorun şu arkadaşlar laptopumda windows 7 kurulu ve wp sitelerime girdiğim zaman bir kelimeye link vereceğim zaman açılan popup menünün içi gözükmüyor. Yada örnek veriyorum

http://demo.templateplazza.net/?template=mystore_plazza

bu demo adresindeki flash haberler geçişleri var ya 3 tane bir sağa bir sola gidiyor. Onlar da gözükmüyor. Orası beyaz boş olarak gözüküyor. Firefox da ie de ve chrome da deneme rağmen hepsinde aynı sorun var. Bu yüzden sitelerimi kullanamıyor başka özelliklerden de mahrum kalıyorum. Bu sorunları başka bir vista yada xp bilgisayarlarda denediğim zaman görmüyorum. sizde nedendir bu kısımların bende gözükmemesi?
  • 01-05-2010, 19:34:04
    Üyeliği durduruldu
    Şuan XP kullanıyorum win7 olsaydı daha net bir çözüm üretebilirdim.
    Fakat muhtemel sorunlar ;
    Flash sorunu : Adobe flash player ile ilgili bir sorununz olabilir. Buda böyle öğeleri görüntülemeyi engelleyebilir.
    Güvenlik sorunu : Güvenlik duvarı, tarayıcı güvenlik ayarları, antivirüs ayarlarıda swf ve flash nesnelerinin oynatılmasına engel olabiliyor.
  • 25-05-2010, 21:01:11
    Üyeliği durduruldu
    sorun sizin Flash Playerinizde olabilir.Flash playeri bilgisayarınızdan kaldırın.Java ile beraber tekrar yükleyin.Flash Playerin çalışmasına engel birşey olabilir.