Windows 7 kullanmak istiyorum ama, kurulumu, kurulum dosyası/cd'si , lisans durumu vs.. bunları merak ediyorum. Net dünyasında bu sorulara ait cevaplar yok doğru düzgün, ya da ben bulamadım.
Ayrıca en merak ettiğim, driver meselesi .
Windows 7 hakkında merak ettiklerim
17
●1.266
- 28-10-2009, 09:27:15Üyeliği durduruldu
- 28-10-2009, 10:54:08Üyeliği durdurulduMerhabaOkanK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1- Kurulum Dosyaları :
İllegal olduğundan burada cevap veremiyorum fakat arattığınızda milyon sonuç çıkıyor hala bulamadım diyorsanız PM atınız...
2- Lisans/Crack Olayı :
Sorunsuz bir şekilde cracklayıp Update'leri alabilirsiniz.
3- Kurulum Yolu :
http://www.google.com.tr/search?hl=t...meta=&aq=f&oq=
4- Driver Durumu :
Windows 7'nin DVD'sinde bulunan geniş bir driver arşivi var. Eğer bu arşiv yetersiz gelirse Netten oto update yapmakta. Update sonucuda boş çıkarsa yapmanız gereken Vista driverlerini kurmak, Vista içinde driver yoksa XP için olan driverleri bulun ve .inf uzantılı dosyaları göstererek driverları tamamlayın... - 28-10-2009, 15:18:55Üyeliği durdurulduTeşekkürler yanıtınız için.LeFleur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Windows resmi sitesinden falan veriyor diyorlardı, shiftdeletede gördüm, o ne acaba ? - 29-10-2009, 07:10:46Üyeliği durdurulduTeşekkürler, bugün indirip kurayım. Sürekli kafamda vardı zaten.
- 29-10-2009, 14:37:01Üyeliği durdurulduWindows 7 çok güzel bir işletim sistemi alışkanlık yapıyor. Win7 kullanan bir daha asla Vista kullanmak istemez. Driver vs herşeyi kendi yüklüyor hatta ekran kartı ses kartı gibi şeylerin bile en son güncellemelerini windows updateleri ile beraber kendisi yüklüyor.
- 29-10-2009, 14:38:41Sen kırma üyesin soramazsın.

Sistem gereksinimleri nelerdir windows 7'nin ?
Win7 down etmiştim