• 28-11-2021, 07:43:23
    Windows 11'de bir windows 10 buildi, bu kadar fark etmesi imkansız hocam. Elinizdeki iso yanlış inmiş, güncelleme sırasında bir sorun çıkmış olabilir.
  • 28-11-2021, 08:24:48
    Tmp 2.0 olmayan biraz eski sayılabilecek bilgisayarıma kurdum herhangi bir sorun yaşamadım. Nesil, işlemci vs eski olmasına rağmen iyi gidiyor. Oyun oynamam bi Metin2 onda da sorun olmaz zaten Photoshop da sorun yok, Chrome, instafly filan sorunsuz kullanıyorum. Ama yine de format atacağım Windows 10 geri geçeceğim çünkü, açık pencereleri birleştiriyor ufak ikonlar halinde kullanıyorum en nefret ettiğim şey
  • 28-11-2021, 08:25:23
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Benimde tavsiyem windows 10 upgrade etmek yerine temiz windows 11 kurulumu tarafindan olucak
  • 28-11-2021, 08:37:05
    Cok garip çok inean sorun yaşamış bende hiç sorun olmadı üstelik birçok program var ve kullanıyorum örnek olarak autocad, sat4cad, sketchup, photoshop gibi programları kullanıyorum ve memnunum
  • 28-11-2021, 09:56:29
    Üyeliği durduruldu
    Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum W11'İ fakat öyle absürd bir problemle karşılaşmadım. Adobe programlarını,oyun vs işlemlerimi gayet rahat ve pratik yapıyorum.
  • 28-11-2021, 11:09:34
    Çok garip herkes problemsiz kullanıyormuş ama gerçekten ciddi bir problem varmış bende. Media Creation Tool ile sıfır win10 kurulumu yaptım. Gerçekten büyük bir hantallık varmış kullandığım win11 sistemde. Formatlı bir sistem gibi değil yıllardır çalışan kirli bir sistem gibiydi. Win10'un açılış hızından şuanki tüm akıcılığına özlemişim. Cs:go da sorunsuz şuan. Dual boot'ta sorunsuz, tarayıcı işlemleri de. Hiçbir problem yok. Dediğiniz gibi bende bir problem olmuş olabilir ama gerçekten major sorunlar yaşıyordum. Win11'e güvenimi büyük ölçüde yitirdim. Tam stabil hale gelmeden geçmem büyük ihtimalle. Görüşleriniz için teşekkür ederim. Benden başka bu tarz problemler yaşayan bir insan bile yok mu?

CHIKO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Aylardır windows 11 7. nesil işlemcili laptopta kurulu. Aktif cs go oynanıyor, photoshop, visual studio vb uygulamalar kullanılıyor, günlük en az 10 saat açık & aktif durumda kalıyor ancak bu yazdıklarınızın hiç birini rastlanmadı.

not: Dual boot olayı hariç çünkü kullanmadığım özellik
    ZimmeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Valla bende sorun yaşamadım. Bence bilgisayarınızı güncel tutun. Oyun oynuyorum grafik programları kullanıyorum vs daha fazlası var 0 sorun.
    Scruosbilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bende hic sorun yaşamadım
    AYJANS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Masaüstü bilgisayarımda ara ara gereksiz donmalar yaşamaya başladım bende. Volarant oynayamıyorum tpm 2.0 özelliğinden dolayı.
    Ama laptopumu güncellediğimde ciddi anlamda hız artışı görmeye başladım. Daha tam stabilize değil yani. Sağlam bir güncelleme alması lazım.
    BeratYildiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    visual studio ile ayıklama işlemlerinde windowsu baya bir yordum fakat sizin dediğiniz olaylara pek rastlamadım. Ram ve cpu fullken bile kasmadan basit işlemleri yapabiliyordum.

Cihazdaki driverlar eski sürümse bundan kaynaklanmış olabilir.
    PardoraS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Betasından bu yana kullanıyorum soruna dair bir tık bile yok.
    Dogukan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 haftadır kullanıyorum. Hali hazırda kullandığım Windows10 u doğrudan yükselttim. Sadece bildirimler gecikmeli geliyor onun dışında bir sorun ile karşılaşmadım. Performans artışı mevcut. Son zamanlarda oyun oynamıyorum bu konuda yorum yapamam. Yeni bir işletim sistemi olduğu için oyun/program/driverların geçişleri zamanla olacaktır.
    tegretol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bende betadan beri aktif olarak kullaniyorum

bu durumda bazi çakişmalar olduğu söylenir çözümü sifir win 11 kurulumu ile çözülüyor
    KeremWho adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Windows 11'de bir windows 10 buildi, bu kadar fark etmesi imkansız hocam. Elinizdeki iso yanlış inmiş, güncelleme sırasında bir sorun çıkmış olabilir.
    Padre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tmp 2.0 olmayan biraz eski sayılabilecek bilgisayarıma kurdum herhangi bir sorun yaşamadım. Nesil, işlemci vs eski olmasına rağmen iyi gidiyor. Oyun oynamam bi Metin2 onda da sorun olmaz zaten Photoshop da sorun yok, Chrome, instafly filan sorunsuz kullanıyorum. Ama yine de format atacağım Windows 10 geri geçeceğim çünkü, açık pencereleri birleştiriyor ufak ikonlar halinde kullanıyorum en nefret ettiğim şey
    Cochineal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Benimde tavsiyem windows 10 upgrade etmek yerine temiz windows 11 kurulumu tarafindan olucak
    Muu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Cok garip çok inean sorun yaşamış bende hiç sorun olmadı üstelik birçok program var ve kullanıyorum örnek olarak autocad, sat4cad, sketchup, photoshop gibi programları kullanıyorum ve memnunum
    EmreArslan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum W11'İ fakat öyle absürd bir problemle karşılaşmadım. Adobe programlarını,oyun vs işlemlerimi gayet rahat ve pratik yapıyorum.
  • 28-11-2021, 14:10:49
    Bende kullanıyorum mükemmel stabil hocam, sıfırdan kurulum yap yükseltmeyle sorunlar çıkar.
  • 28-11-2021, 14:18:05
    Yamalı bohça her zaman yamalı bohçadır.
  • 28-11-2021, 14:27:19
    Beta'da format atıp kurmuştum, o zamandan beri sorunsuz kullanıyorum. Ama Windows 10 dan yükseltme yaptığım laptop'da hatalar bitmiyor. Konuyu raporladım farkındalarmış onlarda üzerinde çalışılıyormuş. Öyle bir geri dönüş oldu artık upgrade sırasında ne oluyorsa bozuluyor sistem. Windows 11 kullanmak isteyenler mutlaka sıfır kurulum yapsın.