SAKIN YÜKSELTMEYİN; Windows 11 Berbat!
31
●1.015
- 28-11-2021, 08:24:48Tmp 2.0 olmayan biraz eski sayılabilecek bilgisayarıma kurdum herhangi bir sorun yaşamadım. Nesil, işlemci vs eski olmasına rağmen iyi gidiyor. Oyun oynamam bi Metin2 onda da sorun olmaz zaten
Photoshop da sorun yok, Chrome, instafly filan sorunsuz kullanıyorum. Ama yine de format atacağım Windows 10 geri geçeceğim çünkü, açık pencereleri birleştiriyor ufak ikonlar halinde kullanıyorum en nefret ettiğim şey
- 28-11-2021, 08:37:05Cok garip çok inean sorun yaşamış bende hiç sorun olmadı üstelik birçok program var ve kullanıyorum örnek olarak autocad, sat4cad, sketchup, photoshop gibi programları kullanıyorum ve memnunum
- 28-11-2021, 09:56:29Üyeliği durdurulduYaklaşık 3 aydır kullanıyorum W11'İ fakat öyle absürd bir problemle karşılaşmadım. Adobe programlarını,oyun vs işlemlerimi gayet rahat ve pratik yapıyorum.
- 28-11-2021, 11:09:34Çok garip herkes problemsiz kullanıyormuş ama gerçekten ciddi bir problem varmış bende. Media Creation Tool ile sıfır win10 kurulumu yaptım. Gerçekten büyük bir hantallık varmış kullandığım win11 sistemde. Formatlı bir sistem gibi değil yıllardır çalışan kirli bir sistem gibiydi. Win10'un açılış hızından şuanki tüm akıcılığına özlemişim. Cs:go da sorunsuz şuan. Dual boot'ta sorunsuz, tarayıcı işlemleri de. Hiçbir problem yok. Dediğiniz gibi bende bir problem olmuş olabilir ama gerçekten major sorunlar yaşıyordum. Win11'e güvenimi büyük ölçüde yitirdim. Tam stabil hale gelmeden geçmem büyük ihtimalle. Görüşleriniz için teşekkür ederim. Benden başka bu tarz problemler yaşayan bir insan bile yok mu?
CHIKO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleZimmeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleScruosbilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleAYJANS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleBeratYildiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntülePardoraS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleDogukan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntületegretol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleKeremWho adlı üyeden alıntı: mesajı görüntülePadre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleCochineal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleMuu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleEmreArslan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 28-11-2021, 14:27:19Beta'da format atıp kurmuştum, o zamandan beri sorunsuz kullanıyorum. Ama Windows 10 dan yükseltme yaptığım laptop'da hatalar bitmiyor. Konuyu raporladım farkındalarmış onlarda üzerinde çalışılıyormuş. Öyle bir geri dönüş oldu artık upgrade sırasında ne oluyorsa bozuluyor sistem. Windows 11 kullanmak isteyenler mutlaka sıfır kurulum yapsın.
Photoshop da sorun yok, Chrome, instafly filan sorunsuz kullanıyorum. Ama yine de format atacağım Windows 10 geri geçeceğim çünkü, açık pencereleri birleştiriyor ufak ikonlar halinde kullanıyorum en nefret ettiğim şey