• 26-07-2021, 23:49:11
    Lisans kodunu ücretsiz olarak yayınlamıştım lakin forum kuralı varmış sizlere ücretsiz veremiyormuşum bu lisansı o yüzden ücret taleb etmem gerekiyor ben de parayı bağış şeklinde almayı tercih ediyorum taban fiyat olarak 10 TL yi veya daha fazlasını tercihinize bağlı her han gibi bir yere bağışlamanız yeterli tercihim her han gibi bir kurum dur lakin aileniz den birisi bile ola bilir nakit sıkıntınız vardır söz yeterlidir bağışladığım diye ama sanırım kural gereği dekontu görmem gerekecektir dekont sonrası kodu ilete bilirim size.

windows 10 lisans kodu ile alakalı şunu belirtmem gerekmekte. Lisans kodunu internette gezerken gördüm sınırsız kullanıcı için olduğu belirtiliyor sorunsuz şekil de kullananlar olmuş Windows 10 pro da vs o yüzden kodun çalışıp çalışmadığının garantisini veremiyorum bilginiz olsun en fazla 10 TL niz birilerine destek olmuş olur
  • 27-07-2021, 00:37:14
    Kurumsal PLUS
    Selam Bahsettiğiniz Lisans Kodu Muhtemelen MAK Keydir
    Mak Keyler Belirli Bir Sayıya Ulaşınca Patlayabiliyor Bazen Zaten Belirli Etkinleştirme Sayıları Oluyordu Sanırım Sınırsız Değil Fakat 1000 Kadardı Sanırım
    Bunun Gibi Çok Kod İnternet Ortamında Dolaşıyor
  • 27-07-2021, 00:37:40
    lisans kodu orjinal olmalı bu forumda açmanız için.
    nulled yada crack olmamalı.
  • 27-07-2021, 10:19:36
    Tinkerbel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Selam Bahsettiğiniz Lisans Kodu Muhtemelen MAK Keydir
    Mak Keyler Belirli Bir Sayıya Ulaşınca Patlayabiliyor Bazen Zaten Belirli Etkinleştirme Sayıları Oluyordu Sanırım Sınırsız Değil Fakat 1000 Kadardı Sanırım
    Bunun Gibi Çok Kod İnternet Ortamında Dolaşıyor
    Sınırlı veya sınırsız açıkçası bilmiyorum bir den fazla kişinin sorunsuz kullandığını belirttiğini gördüm sadece. Diğer bildiğim bir şey ise bazı lisans tiplerinin bir den fazla cihaz için kullanıla bildiği dediğiniz gibi mak key olarak geçiyor sanırım adı.

Metaren adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    lisans kodu orjinal olmalı bu forumda açmanız için.
    nulled yada crack olmamalı.
    orjinal olmayan bir lisans kodunu windows kabul etmiyor diye biliyorum. Bildiğim kadarı ile konuşuyorum crack leme - windwos orjinal yapma vs gibi şeyler windwos kurulduk dan sonra programlar yani 3. parti yazılımlar üzerin den yapılıyor.

Ben bu lisans kodunu zaten ücretsiz olarak yayınladım ama konum hemen kapatıldı para ile satmam söylendi ben de parayı kendime değil bağış yapılmasını istedim hatta kişi bağışı kendi aile bireyine arkadaşına vs bile yapa bilir hiç önemli değil bunu da belirttim.

Forumda 10-50 tl seviyesin de satılan kodlar ne kadar yasal ve orjinal ise bu kod da aynı şekil de dir.
  • 27-07-2021, 12:20:13
    Kurumsal PLUS
    Dediğiniz Gibi Sınırsızdır
    Fakat Sonradan Microsoft Lisansı İptal Edebiliyor Haliyle Kullananların Cihazları Tekrar Lisanssız Kalıyor
    Lisansın Orjinalliğinde Herhangi Bir Problem Yok Alan Arkadaşlar Gönül Rahatlığıyla Kullanabilir
    Orjinal Bir Lisans Olmasaydı Windows Etkinleştirilmezdi Etkinleştirme Kısmından

Ayrıca Dediğiniz Gibi 3 Tip Anahtar Var
    MAK: Belirli Bir Etkinleştirme Sayısına Sahip Olup Patlama Riski Taşıyan
    OEM: Anakarta Gömülen ve Anakart Değişmedikçe Sınırsız Şekiled Kullanılabilen
    Retail: Aynı Anda Olmamak Şartıyla İstediğiniz Kadar Bilgisayarda Kullanılabilen Lisans Türüdür Lisansı Bilgisayardan Kaldırdıktan Sonra Başka Bilgisayarda Etkinleştirebilirsiniz