Tinkerbel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam Bahsettiğiniz Lisans Kodu Muhtemelen MAK Keydir
Mak Keyler Belirli Bir Sayıya Ulaşınca Patlayabiliyor Bazen Zaten Belirli Etkinleştirme Sayıları Oluyordu Sanırım Sınırsız Değil Fakat 1000 Kadardı Sanırım
Bunun Gibi Çok Kod İnternet Ortamında Dolaşıyor
Sınırlı veya sınırsız açıkçası bilmiyorum bir den fazla kişinin sorunsuz kullandığını belirttiğini gördüm sadece. Diğer bildiğim bir şey ise bazı lisans tiplerinin bir den fazla cihaz için kullanıla bildiği dediğiniz gibi mak key olarak geçiyor sanırım adı.

Metaren adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
lisans kodu orjinal olmalı bu forumda açmanız için.
nulled yada crack olmamalı.
orjinal olmayan bir lisans kodunu windows kabul etmiyor diye biliyorum. Bildiğim kadarı ile konuşuyorum crack leme - windwos orjinal yapma vs gibi şeyler windwos kurulduk dan sonra programlar yani 3. parti yazılımlar üzerin den yapılıyor.

Ben bu lisans kodunu zaten ücretsiz olarak yayınladım ama konum hemen kapatıldı para ile satmam söylendi ben de parayı kendime değil bağış yapılmasını istedim hatta kişi bağışı kendi aile bireyine arkadaşına vs bile yapa bilir hiç önemli değil bunu da belirttim.

Forumda 10-50 tl seviyesin de satılan kodlar ne kadar yasal ve orjinal ise bu kod da aynı şekil de dir.