Windows 10 PRO Etkinleştirme Anahtarı
- 10,00 TL -
- 10,00 TL -
Sistem Mimarisi: 32/64bit Sistem için Uygundur
Lisans Türü: Süresiz Full 1 PC
Orjinal OEM Etkinleştirme anahtarıdır, Microsoft sistemi üzerinden etkinleştirme yapılmaktadır.
Adım adım anlatımlı kurulum bilgileri bulunan PDF dosyası ve etkinleştirme bilgileri pm olarak veya eposta adresinize gönderilecektir.
- Ürün hakkında bilgiler
- Kurulum ve Etkinleştirme sonrası ilk Etkinleştirme yapılan cihazda yeniden sınırsız kurulum yapabilirsiniz.
- FreeDOS olarak aldığınız veya Lisanssız bilgisayarınıza etkinleştirebilirsiniz.
- Lisans Kurulum yaptığınız cihazdan başka cihaza sonradan değiştirilemez/taşınamaz.
- Lisans Anahtarını Cihazınızda etkinleştirdikten sonra başka bilgisayara taşınamaz "Lisans kurulum yapılan cihaza aittir."
- Satın alındıktan sonra dijital ürün olduğu için geri iade mümkün değildir.
- Ödeme seçenekleri
Enpara - Zıraat Bankası havale.
- Oyun Ve Günlük Kullanıcılar Ne Yapmalı?
Kutulu lisansın amacı PC değişikliği yaptığınızda tekrar kullanabiliyor olmanız. Ama sırf bunun için bu kadar para vermeye gerek yok. Zaten hayatınızda kaç tane bilgisayar değiştirecekseniz ki?
Onun için internet üzerinden OEM key almak oyun amaçlı ve gündelik kullanıcılar için daha uygundur. Bu OEM key ise anakarta gömülür. Anakart değiştirdiğinizde yeni key almanız gerekir. Fakat zaten anakart sistemle beraber ömürlük oluyor genelde.
4 kere PC değişimi olsa 40 TL gibi bir bedeli oluyor OEM keyin. 4 kere PC değişimi de uzun yıllar demek.

Ayrıca OEM key, kutulu lisanstan kat ve kat daha ucuz olduğu için çok daha işimize geliyor. Oyun amaçlı sistem toplayanlarda bu kutulu lisans parası yüzünden donanımlardan kısmasına gerek kalmadan 10 TL'ye orijinal Windows 10 sahibi olabilirler.
- OEM Key Orijinal mi? Neyin Nesidir?
Bazı kişiler OEM key daha ucuz olduğu için acaba orijinal değil mi kuşkusuna düşüyorlar. İki lisansta %100 orijinal. Microsoft'un çıkardığı bütün güncellemeleri sorunsuz bir şekilde yükleyebilirsiniz.
- Lisansı ne zamana kadar kullanabiliyorum?
Dilediğiniz zaman aktifleştirme yapabilirsiniz, herhangi bir süre kısıtlaması bulunmuyor.