• 23-09-2019, 00:23:12
    #1
    öncelikle bir kullanıcı yani bir konu üzerinde araştırma yapan biri olarak yazıyorum.
    Bir arama yapıyorsun kardeşim şaçma sapan sonuçlar, ilk 2 sayfa sadece haber sitesi. zaten konuyu açsan bile heryer reklam, konuyu okumak için 10 tane reklamdan geçersen konuyu okuyabiliyorsun.
    Görsel aramalar zaten resmen saçma sapan. yahu bir görsele ulaşmak bu kadar mı zor. abidik gubudik görseller. hepsi telifli görsellerin, açsan baksan işe yaramaz.
    velhasıl aramalarda artık google kullanmıyorum.

    gelelim yayıncı olarak duruma.
    1 makalem var 3. sıradan 5. sayfaya düşmüş, çok bariz bir hata var burda yani, aradaki konu başlıklarını okuyunca konu başlığım arabaysa yani aradaki sayfalarda uçak jet ski gibi bir sürü konu başlığı yüzünden benim mis gibi makalem 5. sayfaya gitmiş. yahu böle saçmalık mı olur?
    Bence google google olmaktan çoktan çıkıp, emekçinin emeğini sömüren tam bir tefecilikk sistemi olmuştur. Yani bu kadarda rezalet olmak be kardeşim.

    Anlaşılan oki, çalaçan çırpacan, kurcan botları milletin sitelerini soyup soğana çevirip kendi sitene konu eklicen. İki kelime değiştir iki aşık iki kaşık sonra bakmışın ohh miss. çalmışsın çırpmışsın uyduruk yazı girmişsin googlenin umrunda değil.

    Google kendi politikalarıyla çelişiyor. Yani değerli içeriğe önem vereyim, çalmayın çırpmayın diyor ama, kardeşim ordan burdan şurdan ziyaretçi toplayıp bana para kazandırırsan ne çaldığının önemi var nede çırptığının. yeterki sitenden para kazanayım?Bana para kazandırıyorsan kardeşim, istersen herkesi soy benim umrumda değil diyor google. ben bunu anladım.

    Yarın yazıyorum botu kuruyorum sistemi boşaltıyorum, benim rakipleri, basıyorum ziyaretçiyi. nasılsa google yarın kapımı çalıp gel sana adsense verem seningünlük 20k ziyaretcin varmış. öpüp başıma koyarım ben seni orta yol buluruz dicek.
  • 23-09-2019, 00:27:57
    #2
    Bende senin gibi düşünüyorum e-ticaret siteleri içinde çok zorlaştı. Reklamlardan benim siteme sıra gelmiyor 1. sayfanın ortalarına inince anca çıkıyorsun. Her yer reklam saçma sapan birşey oldu. Tekel olmak böyle bir şey herhalde. cPanel mevzusu gibi herkes terk etse alternatiflere yönelsede kurtarsak
  • 23-09-2019, 00:28:42
    #3
    Ben kendi sitemi kopyalamıştım kopyaladığım sitem özgün sitemden çok hit alıyordu .d ciddi anlamda özgün içerik, kaliteli içerik tamamen saçmalık basacaksın protein tozunu (backlinki) ordan burdan toplama içerik birazda hit üstüne sosyal medya al sana google için hayallerinin kadını.
  • 23-09-2019, 00:30:26
    #4
    çok çok iyi anlıyorum hocam sizi. sırf google'da üst sıraya çıkmak için yazılmış ve kullanıcıya bir şey sunuyorsa bile makale içerisinde, özellikle de makale başında SÜREKLİ aynı anahtar kelimelerin tekrarı olması bana da en çok koyan..
  • 23-09-2019, 00:34:43
    #5
    Bir keywordde 2. sıradaydım sonra baktım adamlar 10 20 tanıtımla üzerime çıktılar. Bir iki aya bunlar ceza yer dedim aradan 2 yıl geçti. Ben tanıtım almadım diye 2. sayfaya kadar düştüm. Hit 10k gelirken 1.5k gelmeye başladı. Basacaksın tanıtımı gittiği yere kadar gidecek.
  • 23-09-2019, 00:38:26
    #6
    Kendi web sitemi geçtim, aradığım neredeyse hiçbir şeyi bulamıyorum artık. Öyle alakasız sonuçlar çıkıyor ki.
  • 23-09-2019, 00:42:23
    #7
    Arkadaşlar bende yıllarca legal işlerle uğraştım sonra kırdım kafayı bı google ı nasıl alt eserim diye uğraştım yaklaşık bu uğurda 30 un üzerinde adsanse çöp ettim ama sonunda buldum 2 yıldır ban falan yemedim öyle kafama göre takılıyorum şimdi bu yazdıklarıöa kızacak arkadaşlar vardır illaki ama durum bu kimse kusura bakmasın otumu kuralına göre oynayıncada bir cacık olmuyor