Bir video sitem var, videolar kendi sunucularımda barınmamakta, büyük video sitelerinden çekmekteyim.
Müyap mail atmış bugün ; http://i.imgur.com/5mhj9ox.png
Ekte de sitemden bir görüntü yollamış kanıt diye : http://i.imgur.com/Xmt4nE8.png
Şimdi ben ne yapmalıyım bu durumda ?
Sitede yüz binlerce video var, müyap'a bağlı olan videoları ayırt etmemin imkanı yok.
Bu durumda ne yapmalıyım ?
Videoları kendi playerımda oynatıyordum, embed haline çevirsem kurtulabilir miyim ?
MUYAP İhtar maili
37
●4.309
- 22-02-2013, 04:31:58Hukuk işlerini pek bilmem ama şöyle bir tavsiyem olabilir, maile geri dönüş olarak.
"Sitemizdeki videolar kullanıcılar tarafından eklenmektedir, aynı youtube, dailmation, izlesene.com siteleri gibi kullanıcılar tarafından eklenmektedir ve elimizden geldiğince telif hakkı içeren bağlantıları otomatik ve editör kontrolü ile silmekteyiz ve kullanıcı ile sistemin erişimini kesmekteyiz.
Konu üzerinde bahsi geçen video/içeriklerin link ve yahut adlarını bize aaaaa@Aaa.com adresine geri dönüş olarak bildirirseniz size ve sizin hak sahibi olduğunuz içerikleri en kısa zamanda kaldırmaya özen göstericeğiz..
İlginize teşekkürler.
"
Gibi bir dönüş yapabilirsin, yok olmadı dersen mü-yap'ın sitesinde telif hakkı içeren eserlerin adları var (word yada excel olarak olmas lazım), eğer içerikler bir veritabanı içerisinde ise bir arama yaptırıp mü-yap'ın eserlerini basit bir şekilde kaldırmış olursun ? - 22-02-2013, 04:40:17Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.pamukbilisim kendileri sanatçı adı albüm adı şeklinde sana link göndermezler daha doğrusu uğraşmazlar bunun için o attıkları mailde sonuç odaklıdır. ya kaldır ya da biz gerekli başvuruyu yapacağız diyorlar. müyap kadar lanet bir kurum yok.
- 22-02-2013, 04:49:11Üyeliği durdurulduher ne kadar bazı zamanlarda yanlış işler yapsa da müyap bu ülke için son zamanlarda iş yapan en iyi kurumlardan birisidir.
bir başkasının "sanat eseri" üzerinden gelir elde etmek / gelir elde etmeyi amaçlamak / anlaşmasız bir biçimde paylaşmak "yasal değildir."
ilgili videoları kaldırınız. ilgili videolar: "kısacası Tüm Türkçe şarkı ve müzikler ve müyap'ın Türkiye temsilciliğini aldığı bazı sanatçı ve kurumların video ve müzikleri.
Bu sayfada müyapın hak sahibi olduğu tüm müzikler mevcuttur: http://mu-yap.org/getdata.asp?PID=239 - 22-02-2013, 16:18:15yüzbinlerce video arasından o videoları bulup kaldırmam mümkün değil, kaldırsam bile sürekli otomatik olarak ekleniyorlar.
anladığım kadarıyla embed koda bile izin vermiyorlar, yukarıda bir arkadaş müyap'ı övmüş ama embed koduna bile izin vermeyen bir kurum nasıl övülür anlamış değilim. Çağ dışı zihniyette kalmış yöneticilerin aldıkları saçma sapan kararlar bunlar.
Ben sanırım maili cevaplamayacağım ve domaini TR'den banlatıp kurtulacağım, siteyi kapatmayacağım ama,
bu durumda şunu sormak istiyorum, Türk halkının yüzde kaçı DNS kullanıyor acaba bilgisi ya da tecrübesi olan var mı ? Atıyorum Google Türkiye'den günde 10 bin insan geliyor diyelim siteme, site Türkiye'de banlanınca bu rakam kaç bine düşer ? - 22-02-2013, 16:46:40Üyeliği durdurulduDaha önce aynı durum shiftdelete.net'in başınada gelmişti. Hatta forum az kalsın kapanacaktı. Nasıl kurtulduklarını sorun isterseniz.
http://shiftdelete.net/sdn-forum-kapatiliyor-37032.html
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:46:40 -->-> Daha önceki mesaj 16:45:41 --
Softurk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle