• 15-08-2007, 04:02:59
    #10
    Üyeliği durduruldu
    Ezo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Teşekür ederim arkadaşlar
    Tenceriyi yıkayım saçıma fön kurutuyum diyen cevirmen bir arkadaştı))) o anda bende gülmüş ve tuvaf bulmuştum.
    Profosyenel webmaster nasıl bulunucak orda zorluk çekiyorum, şirket diye güvendik buda böyle oldu. Kısa süre sonra yeniden webmaster bulmam gerekecek fakat bu sefer referans felan istiyecem.
    istemediğin kabahat
  • 15-08-2007, 14:04:59
    #11
    Ece
    Üyeliği durduruldu
    Mesut Dadas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    istemediğin kabahat
    Mesut Dadas, zamanında 2 site daha yaptırmak için referanslı webmaster bulmuştum, adamda kandırdı teslim etmedi. Referans olan kişide yalnızca mahcubum ne desen haklısın dedi.
    Böyle bir konumda referansda ne kadar etkili önemli olan insanda insanlık duygusu olmalıdır.
    Paraya degil, giden zamanıma üzülüyorum.

    edit: kişi msn de online buradada üyeligi var görmüştür kesin henüz bir açıklaması yok
  • 15-08-2007, 14:39:18
    #12
    Üyeliği durduruldu
    Abla her zaman insanlar kandırmayı başarıyorlar.Seni zamanında hırsızlık siteyi sana sattılar.Kişiler seni suçlu buldu sonra site düzeltmek istedin webmaster buldun o dolandırdı. şimdi bu portal için çok beklemiştin benim gibi 2 çalışma arkadaşıma ödeme yapıyorsun o portalda daha çok kişiye çalışma olnagı verecektin biliyorum ve zamanın gitti... Bunları mahkemeye ver şahitlerin var belgen var ve istersen o güçe sahip bir kişisin reelden tanıyorum seni ver bunların cezasını mahkeme versin şirketinin avukatına ver. Burda bu Ahmet Aydın'lıya sesleniyim sizler ne biçim insanlarsınız karşınızdakini bayan gördünüz diyemi kandırmaya çalıştınız.Bayan fakat bin erkekden daha güçlü bunun için bundan sonra ne olur bilmem. o site hefesle beklenen hatta o site için bazı sitelerini devir edip bırakan biriydi.Erkekliğinizden Utanmanizi istiyorum Sizden. Patroniçem Sende sıkma canını O parayla sana bişey olmaz Sadakan Olsun işte olan zamana oldu.
  • 15-08-2007, 21:40:37
    #13
    Üyeliği durduruldu
    Ezo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Mesut Dadas, zamanında 2 site daha yaptırmak için referanslı webmaster bulmuştum, adamda kandırdı teslim etmedi. Referans olan kişide yalnızca mahcubum ne desen haklısın dedi.
    Böyle bir konumda referansda ne kadar etkili önemli olan insanda insanlık duygusu olmalıdır.
    Paraya degil, giden zamanıma üzülüyorum.

    edit: kişi msn de online buradada üyeligi var görmüştür kesin henüz bir açıklaması yok
    Referans istemenden kasıt gidipte a ve b sitesini yaptım diyenlerle değilde şuan herkesin bildiği, tanıdığı ve güvendiği şahıslarla çalışmandı (: Mesela örnek vermek gerekirse benim bu forumda bildiğim '' soyturk, whitekey ve saho '' var. Bu kişilerin için hiçbir forumda dolandırıcılık veya sahtekarlık olayını görmedim (: Forumda bu kişilerden çok çok daha iyi coderler olsa bile soyturk ve saho'dan başkasına şahsen script yazdırmam
    Kolay gelsin
  • 15-08-2007, 21:46:10
    #14
    Ece
    Üyeliği durduruldu
    Mesut Dadas, ben script yazdırmadım,script ile birlikde içerikleride tamamlayıp verecekti o şekilde istedim geriside editörlü olcaktı şirketinden 2 editör içinde konuşmuştum. Az önce burayı okudu en altta okuyanlar kısımda fakat offline oldu kişi

    Soyturk u tanıyorum. whitekey ve saho tanımıyorum.
    Bundan sonraki webmaster aradıgımda saglam referans ve araştırma yapacam.
  • 16-08-2007, 08:18:54
    #15
    Üyeliği durduruldu
    Ezo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Mesut Dadas, ben script yazdırmadım,script ile birlikde içerikleride tamamlayıp verecekti o şekilde istedim geriside editörlü olcaktı şirketinden 2 editör içinde konuşmuştum. Az önce burayı okudu en altta okuyanlar kısımda fakat offline oldu kişi

    Soyturk u tanıyorum. whitekey ve saho tanımıyorum.
    Bundan sonraki webmaster aradıgımda saglam referans ve araştırma yapacam.
    En güzeli (: Kolay gelsin
  • 16-08-2007, 21:47:44
    #16
    Sabah konuyu okudum, feribotla istanbula geçiyordum. Okurken acele mi ettim yoksa uyanamadığımdanmıdır nedir, her konuda size hak vermiştim,
    ama şunları da göz önünde bulundurun lütfen,

    Msn yazışmaları kişilere özeldir, oradakiler her ne kadar "gösterirsen göster" desede logları yayınlamanız pek hoş değil bence. Ben log tutmuyorum artık msn de bu yüzden...

    Sonra sizin ikiniz arasında olan olaya bunlar şunu da dolandırdı demek de doğru bir yaklaşım değil. Bunun tarafları arasından dile getirilmesi daha nezih olurdu.

    Ayrıca karşınızdaki kişi her ne kadar mail adresini kendi veriyor olsa bile siz kendini adresinizi gizlerken karşınızdaki kişininkini gizlememeniz de doğru bir yaklaşım değil. Biraz daha empatik düşünmek gerekmez mi ? Yani o adamın adresine birileri spam bassa, yada sağda solda kullansa ? Siz olsanız böyle bir şeyle karşılaşırsanız?

    Kodlama ve tasarım ı ayrı tutmak lazım her zaman, sitenin kodlaması eleştirilebilir ama ben tasarımı eleştirenlerden pek hoşlanmıyorum, kimine göre çok güzel olanı kimi beğenmiyor olabilir.

    Bu yollarda yapılacak en mantıklı şey, sözleşme yapmak, şartlara uymayan taraf varsa sözleşmeden doğan haklarını kullanması en mantıklısı. Bunu söylüyorum ama imam-cemaat muhabbeti gibi daha bugün aynı konu yüzünden problem çıktı... ( Zaten o yüzden istanbulda 4 - 5 saat toplantı yaptık... )

    Ancak genel olarak dediğim gibi beğenmediğin bir şey için para ödemek zorunda olmadığınız için size hak veriyorum yerden göğe kadar...

    Sadece eleştirisel nokta hak aramak ile ilgili yapmasak daha iyi olur durumları...
  • 17-08-2007, 14:49:14
    #17
    Ece
    Üyeliği durduruldu
    Eleştirienizin bir kısımlarında haklısınız.
    E-mail adresini kasıtlı verdim, neden verdim? bu insan o, e-mail üstünden tanınmış ve iş yapıyor, diyelimki yarın birgün başka bir insan gitti buna rast geldi o anda e-mail ve isim akılda kalsın diye bunu uygun gördüm. O, benim zamanımı güvenimi bir miktarı almış, buda o kişiye az ders olsun pişman degilim.

    Tekrarlıyorum,
    kodlama tasarım & içerikli şekilde site yapılıp teslim edilme şeklide anlaşma yapıldı. İmzalı şekilde elimde var bunlar, mahkeme olayı ahmet aydınlı nın tutumuna kalmış tabiki benimde hoş görüme kalmış.
    Ben kişiyi mahkemeye vermek yada paramı teslim etmesi için konuyu açmadım, bir başka insanların kanmaması için foruma konuyu getirdim.

    *********** demiyelim tamam kandırdı, kodlama bilmiyorum diye site saçmalık şekilde olmuştur ve teslim edilmemiştir. Kendinisine ahmet bey geçikme oldu isterseniz size çalışma arkadaşı buluyum yada siz bulun ödemesini yapıyım dedim, ahet ise kodlama saçmalagı belli olmasın diye hayır ece hanım hacklerler felan dedi (kodlama sitesinin kötü oldugunu başka webmaster anlıyacaktı kortu). Bunun için dolandırdı demiyorum ama kandırdı diyelim buna...

    Neyse okuyan okudu, kendide ( ahmet aydınlı ) dün geldi konuda okudu burayı cevap vermedi cekti gitti... Buda yeterlidir, kolay gelsin.
  • 17-08-2007, 20:05:13
    #18
    Bu kadar ihtiyacın varsa söyle ben sana 400 değil 1000 ytl vereyim bu kadarmı acizsiniz milleti dolandıracak kadar o parayı yiyeceğinimi sanıyorsun belki yersin ama bir gün güzel bi şekilde senden geri çıkacaktır. yazık ihtiyacın varsa adam gibi söyle yardım ederdik böyle millete site yapacağım diye kandırıpta paralarını almana gerek yok.. bide delikanlıyım diye gezersin tükürüyüm senin erkekliğine bide karşındaki bayan.... senin gibileri asmak lazım yaşatmamak lazım... benden bu kadar