Eleştirienizin bir kısımlarında haklısınız.
E-mail adresini kasıtlı verdim, neden verdim? bu insan o, e-mail üstünden tanınmış ve iş yapıyor, diyelimki yarın birgün başka bir insan gitti buna rast geldi o anda e-mail ve isim akılda kalsın diye bunu uygun gördüm. O, benim zamanımı güvenimi bir miktarı almış, buda o kişiye az ders olsun pişman degilim.
Tekrarlıyorum,
kodlama tasarım & içerikli şekilde site yapılıp teslim edilme şeklide anlaşma yapıldı. İmzalı şekilde elimde var bunlar, mahkeme olayı ahmet aydınlı nın tutumuna kalmış tabiki benimde hoş görüme kalmış.
Ben kişiyi mahkemeye vermek yada paramı teslim etmesi için konuyu açmadım, bir başka insanların kanmaması için foruma konuyu getirdim.
*********** demiyelim tamam kandırdı, kodlama bilmiyorum diye site saçmalık şekilde olmuştur ve teslim edilmemiştir. Kendinisine ahmet bey geçikme oldu isterseniz size çalışma arkadaşı buluyum yada siz bulun ödemesini yapıyım dedim, ahet ise kodlama saçmalagı belli olmasın diye hayır ece hanım hacklerler felan dedi (kodlama sitesinin kötü oldugunu başka webmaster anlıyacaktı kortu). Bunun için dolandırdı demiyorum ama kandırdı diyelim buna...
Neyse okuyan okudu, kendide ( ahmet aydınlı ) dün geldi konuda okudu burayı cevap vermedi cekti gitti... Buda yeterlidir, kolay gelsin.