• 30-06-2007, 13:49:42
    #46
    toolbar yapmıyorsunuz, alexa.com dan toolbarı indirip öyle giriş yapıyorsunuz sitenize
  • 30-06-2007, 13:52:49
    #47
    Üyeliği durduruldu
    http://client.alexa.com/install/AlexaInstaller.exe
    toolbari buradan yükleye bilirsin.
    yükledikten sonra iede zaten beraber açılıyor
  • 30-06-2007, 20:40:27
    #48
    Üyeliği durduruldu
    tribles adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bütün yazıları okudumda şöle ortamı germek gibi olmasın ancak...
    Turxalim çok boş konuşuyosun. Adamlar diyo ki Windows yüklenirken alexabot otomatik windows programıyla yüklenir öyle sayar diyo sen hala GOOGLE PR ile kıyaslıyosun.

    Googleın kendi botu var. Siteye girip puan veriyor siteye. ( Düz mantık ) ve kendi db'sine kayıt ediyor.

    Siteye giren adamı nerden bilecek ALEXA'da otomatik alacak. Mantık yürüt biraz.



    Çok boş ve bilmeden konuştuğunun bir örneği. Bilmediğin bir konu hakkında kesin yorumlar yapma.
    Alexa nasil backlink veriyor? Forum sitemin ALEXA'da 5backlink'i var. ALEXA'nin botunun olmadigini ne biliyorsun? ALEXA'da site site dolasiyor kardesim. Cok bos ve bilmedigimi soyluyorsun ama herkesi kendin gibi goruyorsun sanirim. ALEXA BOT diye arat bakalim google'da, onceden gormedi isen o zaman sasiracaksin demektir. ALEXA BOT'un da sitelere/forumlara falan geldigini yazmislar Amerikan ve ingilizler. Biz yeni baslarken bu konulara onlar coktan bitirdiiiiiii. Once arastiralim.

    Ve yine iade ediyorum bos ve bilgisiz lafini.
    Senin gibi hangi site ile ugrasan index'i bile olmayan 3haftalik araba.fr e girsin ve ALEXA siralamasina 7milyon 800lerden girsin?

    Kisaca toolbar ise yarayabilir ama sandiginiz kadar yaramiyor, ALEXA BOT'da var.
    Bilmeyen ogrenmis oldu, arastirmak isteyen ise ALEXA BOT diye GOOGLE'da aratsin ve konulari okusun.
    GOOGLE'un olur da koskoca ALEXA'nin Bot'u olmaz mi
  • 30-06-2007, 23:43:02
    #49
    Üyeliği durduruldu
    emreyak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bu alexa toolbar ile girin ve ziyaretçilerinize toolbar yüklettirin

    derken nasıl yapıcaz bunu

    alexa da kaçıncı olduğumuzun resmini koyucaz sitemize tmm da ben tollbarı yapamadım nasıl yapıyoruz bunu tollbar yaptıkdan sonra tollbar bannerine tıklayınca biz yükselecek miyiz alexa da _???

    tollbar yapmamda bana biraz yardımcı olabilir misiniz ...
    Kendi sitenize ozel toolbar yaptirip indirtirseniz yarariniza olur, Zekirdek ornegindeki gibi..

    Yapimi ise suradan; Alexa Developer's Corner - Associate Toolbar

    Akabinde Continue butonunu tiklayip karsiniza cikan 2 giften birini secin, bilgisayariniza kaydedin sonra da ustune site isminizi fln yazin o toolbarin logosu olacak. Devam edip karsiniza cikan kodlari sitenize koyun, koyarken kendinize gore o kodlari degistirin. (Not: Associated-ID kismina site isminizi fln yazin) daha sonra alttaki kutuya koydugunuz alanadini /toolbar.xml en sonda olacak sekilde yazin. Sonrasinda size verdigi linkte sizin sitenize ozel toolbar download adresi olacaktir ya da logonun adresini de yazdiktan sonra en son kisimda o adresi vericektir. O adresten kullanicilariniza kendinize ozel toolbari kullandirirsaniz hem kullanici hem de sizin Alexa siralamaniz acisindan faydali olacaktir.
  • 01-07-2007, 00:05:43
    #50
    Üyeliği durduruldu
    ziyaretçi sayın az olduğundan
  • 01-07-2007, 00:32:20
    #51
    Hadi bakaLım hayırLısı O zaman
  • 01-07-2007, 01:07:10
    #52
    Üyeliği durduruldu
    ya turxalim allah aşkına yapma

    evet alexa bot var ama ne işe yaradığını okudunmu. alexa bot yok demedik zaten sadece senin dediğin işi yapmıyor o kadar. ia_archiver adındaki bu bot sayfaları indexliyor ve alexanın internet arşivi olan wayback machinede gösteriyor.

    tutturmuşun bi araba.fr dir gidiyosun nerden biliosun senden başkasının bu siteye girmediğini.yada belki kullandığın başka bi toolbar topladığı verileri alexa ile paylaşıyordur nası bu kadar emin konuşabiliyorsun anlamıyorum
  • 01-07-2007, 01:33:50
    #53
    Üyeliği durduruldu
    Iste aynisini bende Sana diyorum, neden bu kadar emin konusuyosun?
    Bir yerde kanitin var mi resmi olarak, ALEXA TOOLBAR yada WIDGETS'in yada baska bir seyin ALEXA siralamasinda etkisinin olduguna dair?

    O toolbar'in asil amaci para kazanmaktir. O toolbar ile tipki google toolbar'daki gibi arama yapabiliyosun. ALEXA toolbar'inda arama sayesinde AMAZON ile birlikte para kazandirma durumu var...
  • 01-07-2007, 02:08:07
    #54
    Üyeliği durduruldu
    ooff off turxalim sana öncelikle " bsg " diyorum. hatta bide çay koymanı yürekten istiyorum..

    sonrada

    Alexa Web Search - Help
    Alexa Internet - Wikipedia, the free encyclopedia

    diyorum. önce araştırın diyosun ama kendin bunu yapmıyosun. herhangi bi sitede hiç bu kadar sinirlenmemiştim. saçmalamaktan başka yaptığın hiçbişi yok diğer bütün mesajlarınıda okudum hepsinde aynısın. bence sus belki adam sanarız..