Her gün iframe virüsü...
13
●180
- 30-01-2010, 14:52:24FTP programı kullanma bilgisayarıma gir adres yazma yerine ftp://siteadi.com yaz burdan gir bulaşmaz. Filezilla 'nın kendisine yapıştırıyorlar virüsü.
- 30-01-2010, 15:09:46crackli vs.. ftp programlarına site bilgilerini " kayıt edersen " bulaşıyor. ilk olarak ftp programını tamamen sil. bilgisayarını kis 2010(tavsiyemdir) tarat her virüsü sil.
ftp şifrelerini değiştir.
filezillanın kendi sitesinden indirip şifrelerini kaydetmeden kullan.
ftpni tamamen sil temizden kur veya temiz bir ftp yedeğin varsa at.
bundan sonra problemin kalmayacaktır başıma geldi böyle çözdüm. - 30-01-2010, 16:10:59Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.CuteFtp denilen illet ftp programı yüzünden başıma gelmişti yedek ile sorunu halletmiştim. Ftp şifrelerini değiştir. Bilgisayarını güzelce tarat antivirüs programlarıyla. Hatta iframe virüsü bulaşmadan bir önceki günün yedeğini yüklettirebilirsen senin için iyi olur hem uğraşmazsın bütün sayfaları aç sil falan ve googlede seni saldırgan site olarak indexlerse şaşırma hit kaybına neden olabilir. Sorununa çözüm olur inşallah.