• 15-02-2021, 22:52:11
    #1
    Merhaba arkadaşlar bi sorum olcak Nivusoft Takipçi Satış scripti neden index almıyor ve şunu belirtmek istiyorum bi çok seo uzmanına danıştım ben diyor nivusoft scriptine bulaşmak istemiyorum vs index almıyor diyorlar kimse yanaşmadı

    Ben burda nivu soft kötülemek istemiyorum çok iyi bi yazılım yapmışlar ilgi ve alakaları güzel ama Türkiyede 10 tane seo uzmanına sordum daha öncede bu tarz iş almışlar nivusoft için seo ama verim alamamışlar .

    Nivusoftta çok iyi seo yapabilen varmi ?
  • 15-02-2021, 22:54:12
    #2
    Üyeliği durduruldu
    ben çok güzel index aldım blog'a özen gösterin ilk günden index almıştım ben.
  • 15-02-2021, 22:57:07
    #3
    hocam çok iyi index alınıyor bende ilk günden aldım. Problem yok.
  • 15-02-2021, 22:57:09
    #4
    Ck guzel index aliyor hatta ufak bi degisiklik 6 saat icinde yansiyor googleye
  • 15-02-2021, 22:57:52
    #5
    Platin üye
    Merhabalar hocam neden bunu direkt yapımcısına veya teknik ekibine sormuyorsunuz ? Bu konuda güzel bir ekibe sahipler.

    Nivusoft Takipçi Satın Al yazdığımda index alan yazılıma sahip bir çok siteye eriştim. İndex problemi göremedim ben. Forumda hangi SEO uzmanı index almadığını savundu ?
  • 15-02-2021, 22:58:34
    #6
    İndex almaması için özellikle yazılan bir etiket yok ise genelde her web sitesi bir şekilde index alır.

    Sadece yazılım bazlı düşünmemek gerekiyor. Sizin seo çalışmalarınıza bağlı. Tabi yazılımlar hazırlanırken genelde seo odaklı hazırlanır. Bahsettiğiniz yazılım ne kadar seo dostu bilemiyorum ancak bir index.html yazıp içini makale ile doldursanız o bile index alır.

    Her seocuyum diyen seoda usta değildir, her yazılımcıyım diye yazılımda da usta değildir. İnternet sektöründe deneme yanılma ile bir yerlere gelirsiniz. Çok seo çalışması yapmanıza rağmen bir sonuç almadıysanız yazılımı değiştirmeyi deneyebilirsiniz.
  • 15-02-2021, 22:59:03
    #7
    1 yıldır index almayan site mi olur hocam yazılımdan ziyade başka bi sıkıntı var sanırım
  • 15-02-2021, 22:59:09
    #8
    İlginç. Konuyu takipteyim ben de paket satışa geçeceğim merak ettim belki geliştiricileri bilgi verebilir.

    @nivusoft;
  • 15-02-2021, 23:01:55
    #9
    İndex konusunda bir problem olmuyor. Biz bile siteyle blog vs. hiç girildmedi kısaca hiç ilgilenmedik. İndex alma konusunda sorunumuz yok.