• 30-05-2020, 22:04:35
    #10
    Pilot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşlar bir mağaza zincirimiz var. Beyaz eşya, bilgisayar, elektronik, mobilya , ve aklınıza gelebilecek birçok ürünü satmaktayız. E-ticaret sitesi kurmayı düşünüyoruz. İdeasoft - ve t-soft arasında kaldık. İdeasoft un en gelişmiş pakedi senelik 6500₺ t-soft un ise 20000₺. Birçok ünlü marka t-soft u tercih etmiş ancak bunun nedenini anlayamadık. İdeasoft ile tsoft arasında ne gibi farklar var. Ayrıca n11, hepsiburada gibi alanlarada entegrasyon olsun istiyoruz. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum
    Hocam ilk önce nasıl çalışacaksınız ona bakın. Mağaza zincirlerimiz var demişsiniz ancak eticaret siteniz olunca sadece eticaret için bir ekip kuracak mısınız bu önemli? Eğer öyle bir ekip olmayacaksa mağazadaki elemanlarla iş götürecekseniz eticaret için fazla açılmayın derim. Eticaret sahibi olmayan ama sonradan site açanların en büyük yanılgısı siteyi açtıktan sonra hemen siteden ürün satacaklarını zannetmesidir. Böyle bir şey kesinlikle olmayacaktır. Sitenizi açtıktan sonra büyük oranlarda reklama para harcamalısınız ki sitenizden ürünler satılsın. Satış yapmak için reklamları açmanız gerek. Reklamları açmak demek bu iş için anlayan birisini işe almak demek. İşe aldığınız elemanın size giderinden çok getirisi olsun ki onu orada tutasınız. Doalyısıyla siz reklam açmadıkça, soe çalışması yapmadıkça değil 20 bin tl lik yazılım 100 bin tl lik yazılım da hiç bir işinize yaramayacaktır.

    E-ticaret demek kesinlikle eticaret sitesine sahip olmak demek değildir. Eticaret demek internetten ürün satmak demektir. Dolayısıyla siz n11, gittigidiyor, instagramdan da ürün satsanız eticaret yapmış olacaksınız.

    Tavsiyem siteden önce pazaryerlerinde ve sosya medyada ürünlerinizi pazarlayıp satmaktır. Tabii ki oralarında komiyonu vs si var.

    Demek istediğim şey şu sitenize seo ve reklam çalışması yaptırmayacaksanız 6000 tl lik sitede 20 000 tl lik site de aynıdır.
  • 30-05-2020, 22:05:04
    #11
    t-soft kullanan çoğu arkadaşım memnun.
    Yorumları okudukça ''öyle ölmez, pompalıyla ateş edin'' diyesim geliyor.
  • 30-05-2020, 22:11:54
    #12
    Üyeliği durduruldu
    İkiside beş para etmez. Bu kadar para verip rezil olursunuz. Tsoft da bunu yaşadık. İdeasoftunda arayüzünü kullandım çöp. Sadecr marka satıyorlar başka birşey değil. Onların paketlerinden çok daha iyisini 2bin tl ye aldım. Ayrıca e-ticaret danışmanlık hizmeti sunuyorum düşünürseniz doğru adımları atmanıza olanak sağlarım.
  • 30-05-2020, 22:43:37
    #13
    Ticimax e de baktınız mı ? Şu sıralarda kampanya vardı uygulama va de hediyeli tavsiye ederim iyidir
  • 31-05-2020, 09:12:04
    #14
    Üyeliği durduruldu
    Aynı sektörde olduğum için firmaları kıyaslamam etik değil sadece şunu söylemek istiyorum.

    O paralara yazılım yaptırırsınız diyorlar ama şuan 500 bin tl nakit param var eticaret yazılımı yaptırıcam deseniz tsoftun özelliklerine sahip bir yazılım yaptıramazsınız. Yapacak yazılımcı bulsanız dahi yazılımın bitmesi için (en az) 2 sene beklersiniz.
  • 31-05-2020, 10:51:03
    #15
    Tabiki tsoft değil, tek dertleri para+kdv para+kdv, aylık ödemelerin 2000 liranın altına inmiyor hiç bir zaman en çok müzdarip olduğumuz olay budur şuan.
  • 31-05-2020, 11:43:12
    #16
    Gold üye
    Bütceniz varsa tartışmasız t-soft
  • 31-05-2020, 11:47:22
    #17
    Sakın ve sakın ikisinden uzak durun
  • 31-05-2020, 12:05:22
    #18
    Hiç gerek yok ikisine de.