Vikipedi Kalkındırma Projesi
50
●2.962
- 04-08-2008, 23:08:23Dostum fikrimi söyledim nasıl senin fikrine saygılıysam sende benim fiikrime olmalısınVolatile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 04-08-2008, 23:12:20Üyeliği durdurulduİşte bizde bu zihniyet var..Hep bizde olsun , hep bizim olsun elin gavurundan bizene diyoruz..Adamlar düşünmüş insanlık ıcın sanal Ansiklopedi oluşturmuş..ve bilmedigim bir çok şeyi oradan ögreniyorum..Herkesinde en az 3 5 kez girdigine eminim..Ve adamlar sadece bagışlarla ayakta duruyor..özgün bi site olmaktan da hıc bi zaman vazgeçilmedi..bu site destek verilmezde hangi siteye verilir.!
- 04-08-2008, 23:12:42Ayrıca burda böyle diyoruz, sonra şu site niye Türkçe'ye çevrilmiyor.O kadar dil eklemişler niye Türkçe yok gibi sohbetler geçiyor.Böyle gidersekte Türkçe'yi fazla göremiyoruz.Saolsun buna devlette yeteri kadar yardım ediyor.Örnek Dailymotion Türkçe'ye çevirildi ama şuan engelli.
- 04-08-2008, 23:22:54yapabiliyosanız daha iyisini yapın onu destekleyelim, ama şuan için Türkiye'deki en iyisi bu.
edit:
biz bu zihniyetle daha çoook ilerleriz internette.wm_xfreex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 04-08-2008, 23:25:25Üyeliği durdurulduKimse yalvarmıyor ki sana destek ver diye..Vermessin olur biter..Böyle şeylere gerek yok diye düşünemessin kendine adına konuş bence..Isteyen destek verir isteyen vermez..wm_xfreex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle