• 22-02-2016, 11:13:53
    #1
    Arkadaşlar;

    Bana başlığı dikkatinize olan bir mail geldi mail ilk defa geldi ve aynen aşağıdaki şekildedir.
    Alıntı
    Tarafınıza yapılan bilgilendirme sonrası ilgili görselin fatura ibrazı konusunda geri dönüşünüz olmamıştır.Dosyanız olumsuz kapatılarak yetkisiz kullanımdan yasal işlem başlatılabilmesi için yurtdışı merkez ofisimize raporlanacaktır.

    Bilginize.


    --
    People Images Türkiye

    Saygılarımla

    SAFİYE YILMAZER

    Çalışma Saatleri

    Pzt.- Cuma 09:00 - 18:00
    Bostancı/İST

    Tel.(+90) 216 740 00 10 Dahili:104
    Fax.(+90) 216 372 01 11
    Mail. enya@peopleimages.com
    Web. www.peopleimages.com

    Please consider the environment
    before printing this mail.
    Bu neyin nesidir ve ne yapmam lazım?
  • 22-02-2016, 11:17:23
    #2
    Web Hosting Solutions
    Bunlar çok olmaya başladılar ama. Kendilerine göre resimleri sahiplenip sitenizde ki resimlerden telif ücreti istiyorlar.
  • 22-02-2016, 11:18:58
    #3
    senin daha iyi bilmem lazım, bu neyin şirketi, siz bu şirketle ilgili hangi işlemi yaptınız?? bu soruları cevaplarsanız çözümü biraz daha kolay olur
  • 22-02-2016, 11:25:22
    #4
    kadirzm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    senin daha iyi bilmem lazım, bu neyin şirketi, siz bu şirketle ilgili hangi işlemi yaptınız?? bu soruları cevaplarsanız çözümü biraz daha kolay olur
    Bu nasıl soru hocam. ben firmayı tanımıyorum ki. Sanırım tam okumadınız konuyu.

    --R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:25:22 -->-> Daha önceki mesaj 11:24:14 --

    WPHizmetleri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bunlar çok olmaya başladılar ama. Kendilerine göre resimleri sahiplenip sitenizde ki resimlerden telif ücreti istiyorlar.
    Birde daha önce fatura bilgisi istedik vs demiş ama bu mail ilk gelen mail başka mail atmadılar. Peki sizce bir şey çıkar mı?
  • 22-02-2016, 11:28:05
    #5
    mehmetkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu nasıl soru hocam. ben firmayı tanımıyorum ki. Sanırım tam okumadınız konuyu.

    --R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:25:22 -->-> Daha önceki mesaj 11:24:14 --



    Birde daha önce fatura bilgisi istedik vs demiş ama bu mail ilk gelen mail başka mail atmadılar. Peki sizce bir şey çıkar mı?
    okudum hocam, demek istediğim adamlar bir şey yazmışsa kendilerince sizden bir şey istiyorlar demektir, siz bu şirket ile ilgili herhangi bir işlemi sitenizde yapmadıysanız arayacaksınız adamları siz kimsiniz kardeşim ne istiyorsunuz diye hesap soracaksınız, bu demek istedim, ama resim falan kopyaladıysanız eğer onları silin kurtulun gitsin, kusurum olduysa affola
  • 22-02-2016, 11:28:55
    #6
    kadirzm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    okudum hocam, demek istediğim adamlar bir şey yazmışsa kendilerince sizden bir şey istiyorlar demektir, siz bu şirket ile ilgili herhangi bir işlemi sitenizde yapmadıysanız arayacaksınız adamları siz kimsiniz kardeşim ne istiyorsunuz diye hesap soracaksınız, bu demek istedim, ama resim falan kopyaladıysanız eğer onları silin kurtulun gitsin, kusurum olduysa affola
    Hocam adamlar ile ilgili başka forumlarda şunu buldum https://*******.com/forum/bilgi-arsi...di-291756.html
  • 22-02-2016, 11:31:29
    #7
    Web Hosting Solutions
    Tabii ki de bir şey çıkmaz. Daha önce bize de aynı maili attılar. Elinizden geleni ardınıza koymayın dedim. Kaç zaman geçti hala işlem başlatacaklar.
  • 22-02-2016, 11:33:10
    #8
    WPHizmetleri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tabii ki de bir şey çıkmaz. Daha önce bize de aynı maili attılar. Elinizden geleni ardınıza koymayın dedim. Kaç zaman geçti hala işlem başlatacaklar.
    İçim rahatladı valla sağolasın kardeşim.
  • 22-02-2016, 11:33:32
    #9
    Tam adreslerini bilen var mı gidip yüz yüze görüşelim, tamam İstanbul Bostancı da ama tam neresinde?