• 22-02-2016, 11:34:55
    #10
    Web Hosting Solutions
    StyleWaR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tam adreslerini bilen var mı gidip yüz yüze görüşelim, tamam İstanbul Bostancı da ama tam neresinde?
    Tam adres yok işte. Ben çok araştırdım bunları. Maille adres istedim. Yüz yüze görüşmeye firma politikaları müsade etmiyormuşta cart curt. Sırf yalan dolanlar.
  • 22-02-2016, 11:37:01
    #11
    Sitenize artık resim yüklerken dikkatli olun, ücretsiz free resimler bulup kullanmaya dikkat edin. Birçok resim firması resimlerin telif haklarını alarak kullanan siteleri tespit edip ücret talep etmekte. Telefon üzerinden arayıp veya mail ile tekrardan bilgi al daha önce bir mail almadığını belirt hangi resim olduğunu öğren resmi kaldır.
  • 22-02-2016, 11:37:32
    #12
    WPHizmetleri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tam adres yok işte. Ben çok araştırdım bunları. Maille adres istedim. Yüz yüze görüşmeye firma politikaları müsade etmiyormuşta cart curt. Sırf yalan dolanlar.
    Ben numaraları aradım sürekli meşgul çalıyor
  • 22-02-2016, 11:38:28
    #13
    İnternette araştırırsanız anlarsınız ne olduğunu açık adresleri bile yok kimdir nedir belli değil birileri 2-3 tane bayan koymuş sözde şirket hergün birilerini arayıp duruyorlar resimi kaldırmazsanız yasal süreç başlar vs vs. milleti dolandırmak bu kadar kolay olmamalı.
  • 22-02-2016, 11:40:08
    #14
    bu arada şu konuyuda inceleyin büyük ihtimal *********** olabilirler.

    http://www.sezgin.net.tr/resimstock-...-girisimi-239/
  • 22-02-2016, 11:41:30
    #15
    Crazy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İnternette araştırırsanız anlarsınız ne olduğunu açık adresleri bile yok kimdir nedir belli değil birileri 2-3 tane bayan koymuş sözde şirket hergün birilerini arayıp duruyorlar resimi kaldırmazsanız yasal süreç başlar vs vs. milleti dolandırmak bu kadar kolay olmamalı.
    https://www.r10.net/bilisim-hukuku/14...-telifi-2.html arkadaşın biri yazmış parasını ödediğim resmin faturasını gönderdim dönüş bile yapmadılar artı başka yerde 2-3 dolar olan resme adamlar 150 dolar istiyor diye. Anlaşılan o ki bunlar ***********.
  • 22-02-2016, 11:46:40
    #16
    Şöyle bir yazı buldum. shutterstock ile mail yolu ile iletişime geçip enya telekom'un Türkiyede yetkili olup olmadığını böyle bir mail geldiğinden bahset daha iyi olur.


    Alıntı
    Enya Telekom, yurtdışı birkaç stock photo (gettyimages, peopleimages, shutterstock, istockphoto) firmasının Türkiye’de satış iznini almış ve bu hak üzerinden websitesi sahiplerini dolandırmak isteyen, hukuk kurallarını bilen oyunu ona göre oynamaya çalışan bir firma.
  • 22-02-2016, 12:02:13
    #17
    Şimdi mail attılar görsel ile ilgili. Eklenen yazı bir tanıtım yazısı. Tanıtım yazısındaki siteye gittiğimde aynı resim sitede de var. Bir dr sitesi. Şimdi nasıl bir yol izlemek lazım. Topu tanıtım yazısını yayınlatan siteye atmam lazım bu durumda.

    Bu arada resim bu http://peopleimages.com/image/ID-560...ite-background
    tonlarca sitede olan bir resim.
  • 22-02-2016, 12:07:14
    #18
    mehmetkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Şimdi mail attılar görsel ile ilgili. Eklenen yazı bir tanıtım yazısı. Tanıtım yazısındaki siteye gittiğimde aynı resim sitede de var. Bir dr sitesi. Şimdi nasıl bir yol izlemek lazım. Topu tanıtım yazısını yayınlatan siteye atmam lazım bu durumda.

    Bu arada resim bu http://peopleimages.com/image/ID-560...ite-background
    tonlarca sitede olan bir resim.
    sizin sitenizin tanıtım yazısıysa eğer o siteye söyleyin kaldırsın resmi hocam, sonrasında da site benim değil ama en azından ilgi gösterip siteye söyledim resmi kaldırdılar diye mail atın, kimden para alabiliyorlarsa alsınlar