• 26-11-2013, 23:15:10
    #37
    Google gerçekten bu işi ciddiye alsaydı 9 farklı kişiye şikayet ettirdiğim site halaa 1. sayfada olmazdı.
  • 27-11-2013, 00:10:14
    #38
    Hacklink'i kesinlikle onaylamam ile birlikte Google'nin bu alanda yaptığı çalışmaları ciddi anlamda yetersiz buluyorum. Özellikle ''oyun'' sektöründe ki bir çok site hacklink yaparak üst sıralara çıkmaya çalışıyor ve çıkıyor da, açıkçası biz bu form sayfasından sabahtan akşama kadar şikayet etsek de değişen çok fazla bir şey olmayacak. Bu yüzden adımın bizim değil Google'nin atması gerekmektedir.
  • 27-11-2013, 01:48:34
    #39
    peki ya şikayet ettiğiniz sitelere anti seo yapılıyorsa bunuda düşünüyormusunuz şikayet ederken ?
  • 29-11-2013, 07:25:00
    #40
    FurkanOzsan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    peki ya şikayet ettiğiniz sitelere anti seo yapılıyorsa bunuda düşünüyormusunuz şikayet ederken ?
    Malesef cok dusuncesiz bir millet olmusuz, simdi daha iyi anliyorum. Kul hakkindan bahsediyorlar fakat belki su an dediginiz gibi kendileri de kul hakki yiyor. En buyuk hatamiz daha iyisini yapmak yerine iyi olani parcalamaya ya da kotulemeye calismak zaten.

    Baskalarinin sitelerini desifre etmek kimseye de dusmemeli, burası webmaster forumu, unutmamak lazim.
  • 29-11-2013, 10:03:14
    #41
    Anachronos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yaa arkadaş anlamıyorum sizi. Size ne kardeşim hacklink ekleyenden sanal memurmusunuz işinize baksanıza yaa allah allaaaah
    Merhaba,
    Yazmıyayım diyorumda sizin sitenizin ftp , admin paneline izinsiz giriş yapsam affedersiniz bir tarafınızı yırtarak konu açarsınız kim bunlar, hangi şerefsizler diye biz açınca biz suçlu oluyoruz bunlar siteye zarar veriyor diyoruz sizin sitenizde hacklink yokmu o zaman post kasmak için gereksiz yorum atmanın anlamı yok tamam mı ? eğer çok biliyorsan açarsın konunu anlatırsın bildiklerini ama bu konuyu baltalama ve kirletme.

    SeoTurkey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Boşuna açılmış bir konu. Google sizin gibi arkadaşları tatmin edebilmek için uyduruk bir form oluşturmuş
    Affedersiniz de ? size ne belki biz tatmin olmak istiyoruz bu sizemi kaldı ? post kasmak için başka konuyu kullanın
    GriSEO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Malesef cok dusuncesiz bir millet olmusuz, simdi daha iyi anliyorum. Kul hakkindan bahsediyorlar fakat belki su an dediginiz gibi kendileri de kul hakki yiyor. En buyuk hatamiz daha iyisini yapmak yerine iyi olani parcalamaya ya da kotulemeye calismak zaten.

    Baskalarinin sitelerini desifre etmek kimseye de dusmemeli, burası webmaster forumu, unutmamak lazim.
    Siz hacklinkcisiniz diyemiyorum ama hacklink yaptığınıza eminim hacklink sitelere zarar vermeseydi , izinsiz eklenmeseydi bu forumda izin verilirdi üyeler hacklinkten banlanmazdı DİNİME KÜFREDEN MÜSLÜMAN OLSA GEREK.. diye bir ata sözü mevcut lütfen biraz inceleyin .
  • 29-11-2013, 10:14:54
    #42
    Üyeliği durduruldu
    Bu konuya bir göz attım ve baktım ki bazı kesimler belli ki arkadaşımızın açtığı konudan rahatsız olmuş. Rahatsız olmalarının en büyük nedenleri belli ki kendileri de bu işin içinde ve zarar görmemişler henüz. Zarar görecekler diye bir korku ve kaygıları var.

    Bence güzel bir forum hareketi olmuş böylelikle hacklink yapan herkes er yada geç alması gereken cezayı alacak. Böylelikle seo cuyum ben, çok fena seo kasarım 1 ayda 1.sayfadasın diyen arkadaşların ayıklanmasada tekerine çomak sokmuş olunacak diye düşünüyorum.

    Ancak burada zarar görülmemesi için site sahibinin önce uyarılması eğer 3 gün içinde link kaldırılmamışsa google'a report edilmesi daha uygun olabilir mi? Çünkü site sahibinin haberi bile yoksa ve bir artniyet ile eklenmişse bile google bu linki yollayabilir ve biz report ettiğimizde bu işlemden zarar görmez. Yada kendi eklemişse zaten kendisi kaldıracaktır büyük ihtimalle ve bir daha aynı şeyi tekrar ettiğinde aynı site uyarılmadan google a report edilebilir?
  • 29-11-2013, 10:53:58
    #43
    volkans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Affedersiniz de ? size ne belki biz tatmin olmak istiyoruz bu sizemi kaldı ? post kasmak için başka konuyu kullanın
    Nasıl konuşuyorsun sen benimle arkadaşın mıyım? veya tanışıyor muyuz?
    haddini, edebini bil adabınla takıl forumda. Üstüne vazife olmayan yorumlara elini sokma. Yorumum konu sahibince değerlendirildi ve kapandı.
  • 29-11-2013, 11:22:45
    #44
    Üyeliği durduruldu
    R10'daki hacklinkçiler kendilerini iyi belli ettiler
  • 29-11-2013, 11:28:20
    #45
    hacklink öyle birşeyki yapabilen yapıyor,yapamayan veya para vermek istemeyen kişlerde yapılmasına karşı çıkıyor.Ben eminimki bu şikayet eden kişilerin önünde yabancı kaliteli siteler olsa hacklink çıkarlar.Kimse kimseyi kandırmasın.Lafım bu konudaki kişilere değildir.Geneldir.