Yaa arkadaş anlamıyorum sizi. Size ne kardeşim hacklink ekleyenden sanal memurmusunuz işinize baksanıza yaa allah allaaaah
Merhaba,
Yazmıyayım diyorumda sizin sitenizin ftp , admin paneline izinsiz giriş yapsam affedersiniz bir tarafınızı yırtarak konu açarsınız kim bunlar, hangi şerefsizler diye biz açınca biz suçlu oluyoruz bunlar siteye zarar veriyor diyoruz sizin sitenizde hacklink yokmu o zaman post kasmak için gereksiz yorum atmanın anlamı yok tamam mı ? eğer çok biliyorsan açarsın konunu anlatırsın bildiklerini ama bu konuyu baltalama ve kirletme.
Boşuna açılmış bir konu. Google sizin gibi arkadaşları tatmin edebilmek için uyduruk bir form oluşturmuş
Affedersiniz de ? size ne belki biz tatmin olmak istiyoruz bu sizemi kaldı ? post kasmak için başka konuyu kullanın
Malesef cok dusuncesiz bir millet olmusuz, simdi daha iyi anliyorum. Kul hakkindan bahsediyorlar fakat belki su an dediginiz gibi kendileri de kul hakki yiyor. En buyuk hatamiz daha iyisini yapmak yerine iyi olani parcalamaya ya da kotulemeye calismak zaten.
Baskalarinin sitelerini desifre etmek kimseye de dusmemeli, burası webmaster forumu, unutmamak lazim.
Siz hacklinkcisiniz diyemiyorum ama hacklink yaptığınıza eminim hacklink sitelere zarar vermeseydi , izinsiz eklenmeseydi bu forumda izin verilirdi üyeler hacklinkten banlanmazdı
DİNİME KÜFREDEN MÜSLÜMAN OLSA GEREK.. diye bir ata sözü mevcut lütfen biraz inceleyin .