Movie clip in instance name kısmına boing yaz. Movieclipe tıkla sol aşagıda instance name var oraya yazacaksın.Daha sonra 1. frame e actionscript olarak şunları yaz.
boing.onRollOver = function()
{
sesdosyan = new Sound(_root);
sesdosyan.loadSound("boing.wav", true);
sesdosyan.start();
};
ses dosyan yazan kısma boing.wav yazmayacaksın aynen bu kodları kopyala, yaptıgın çalışmayı kaydet vede aynı klasorde boing.wav olsun. Denedim ben çalışıyor.
MC ye ses ekleme
16
●1.987
- 23-08-2007, 01:05:51Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
- 23-08-2007, 04:00:33boing.wav kütüphanede olmayacak dışarda olacak. dışardan çagırıyor, top.fla ile boing.wav aynı klasörde olsun hiç elleme bunun yanında boing.wav at çalışır.
- 23-08-2007, 06:08:30Bu dediğinde olmadıshaltr.com adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Ama sorunu, butona ses ekleyerek çözdüm. Teşekkürler - 23-08-2007, 17:00:17hocam ben kendim denedim çalıştırdımda söylüyorum sana, yanlış birşey yapıyorsundur, neyse hallettiyseniz ok.
- 23-08-2007, 18:01:29şimdi koydugun dosyaya baktım da zaten sen mc nin içine actionscript gömmüşsün, daha dogrusu sen yapmadın sanırım
orda rollover özelligide koymussun sonra ikinci bir tane de bana koyduruyorsun. şuan senin örnegini hallettim mis gibi çalışıyor yanlız wav çalıştırmıyor mp3 olacak. istersen yükleyeyim.
Sen söleseydin actionscript yazılı zaten diye ona göre bakardım bende. içinde varmış bi tane zaten bana dışında yazdırıyorsun birtane daha
Edit: Al ayarladım actionscript yazmadan hemde. Actionscriptlisini istersen onuda yollarım - 23-08-2007, 19:12:00Evet sonradan aynen senin yaptığın gibi mc ye yeni bir layer açıp sesi oraya ekledim oldushaltr.com adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Teşekkürler
Eksiksiz yaptım.