• 26-03-2024, 23:28:48
    #1
    PayPal + Wise + Revolut
    Merhaba, birçok VPN uygulamasını denedim ancak çoğu erişim engelli. Son olarak Atlas VPN'yi kullandım, fakat o da NordVPN tarafından satın alındığı için artık yeni arayış içindeyim. Önerilerinizi bekliyorum premium ücretli olabilir
  • 26-03-2024, 23:30:58
    #2
    nereye erişmeye çalıştığınıza bağlı o iş biraz galiba..
  • 26-03-2024, 23:32:07
    #3
    PayPal + Wise + Revolut
    keyifci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    nereye erişmeye çalıştığınıza bağlı o iş biraz galiba..
    Hayır hiç erişim yok hocam belirli sitelere erişim engelinden bahsetmiyorum
  • 26-03-2024, 23:33:36
    #4
    Mullvad vpn alın sonra bana dua edin etmeseniz de olur.
  • 26-03-2024, 23:34:11
    #5
    PayPal + Wise + Revolut
    kr10 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Mullvad vpn alın sonra bana dua edin etmeseniz de olur.
    İlk defa duydum hemen inceliyorum öneriniz için teşekkür ederim
  • 26-03-2024, 23:34:37
    #6
    https://mertcangokgoz.com/erisim-eng...ilari-listesi/

    Şöyle bir liste yapmıştım, seç beğen kullan hocam.

    Privatevpn veya privado öneririm.
  • 26-03-2024, 23:39:13
    #7
    PayPal + Wise + Revolut
    mertcangokgoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    https://mertcangokgoz.com/erisim-eng...ilari-listesi/

    Şöyle bir liste yapmıştım, seç beğen kullan hocam.

    Privatevpn veya privado öneririm.
    Liste güncel mi acaba
  • 26-03-2024, 23:49:33
    #8
    Yavuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Liste güncel mi acaba
    En son 12 şubatta güncelledim, gelen giden bir erişim engeli olmadığı için tekrar güncelleme gereği kalmadı henüz...
  • 26-03-2024, 23:56:48
    #9
    Yavuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba, birçok VPN uygulamasını denedim ancak çoğu erişim engelli. Son olarak Atlas VPN'yi kullandım, fakat o da NordVPN tarafından satın alındığı için artık yeni arayış içindeyim. Önerilerinizi bekliyorum premium ücretli olabilir
    Kaspersky virus programi sinirsiz VPN sagliyor ve cok basarili.
    Hem bilgisayariniz korunuyor hem VPN.
    Plus ve Premium paketlerde bu var. Fiyatlari oldukca uygun.
    Cok basarili oldugunu dusunuyorum.

    Bunun disinda Namecheap alan adi firmasinin VPN i var cok basarili sinirsiz cihaz baglanabiliyor.

    Ek olarak bir vps kiralayip wineguard kurarak kendi VPN serverinizi basitce 2 dakikada kurabilirsiniz. Tek kotu yani tek lokasyon olur ama size ozel olur.