Ben bir türk telekom internet kullanıcısıyım. Ve ip adresimi otomatik olarak alıyorum.
Yapmak istediğim tam olarak şöyle; Bilgisayarım otomatik ip alırken benim belirlediğim bir ip bloğu arasından alması mümkün müdür?
Şöyle örnek vereyim, ben lokasyon olarak adanayım ve telekom otomatik olarak adana için 88.10.xxx.xxx - 88.15.xxx.xxx ip bloğu aralığında adres atıyor. izmir içinse 88.20.xxx.xxx-88.40.xxx.xxx aralığında ip adresi atıyor. Ben adana şehrinde internete bağlanırken izmir ip bloğundan ip adresi alabilmem için ne yapmam gerekir?
Böyle birşey mümkün müdür? Mümkünse nasıl yapılabilir?
not: mac os işletim sistemi kullanıyorum bu arada.
İp Adresi Yönlendirme Yardım
6
●896
- 25-02-2016, 09:56:47Peki ne yapmak gerekir? Mesela istanbul lokasyonlu vpn kullansam sanırım TTNET istanbul ip bloğundan bir adrese bağlanırım doğru mu?menthe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 25-02-2016, 12:08:11Ben şuan Muğla'dayım. İnternete bağlandığımda bana ttnet muğla için ayırdığı ip bloğundan adres veriyor, yada muğlaya en yakın yerden. Bazende istanbul'dan ip veriyor. Nerden biliyorsun dersen ip adresimi konum olarak sorgulattığımda görebiliyorum.menthe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapmak istediğim şu, otomatik ip alırken, ip adresimi istediğim bir bloğa yönlendirebilmek. Gene otomatik alsın ama benim belirlediğim bir bloğa yönlenerek alsın.
İlk mesajımda bahsettiğim gibi, örnek olarak ben muğladayım ve ttnet muğla için atıyorum 88.105.250.xxx - 88.115.255.xxx ip bloğunda adres atıyor. ama izmir için 88.145.100.xxx - 88.255.255.xxx ip bloğunda veriyor.
Ben muğlada olduğum halde izmir ip bloğundan adres almak için ne yapmalıyım acaba? - 20-03-2016, 12:30:55Üyeliği durdurulduizmir de olan dc dan bir vds alın vpn kurunjerfinho adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle