• 01-05-2010, 18:23:21
    #19
    aynı sorunlar benim aracılığımla bi arkadaşa fc den aldığımız serverdada vardı kullanıcı kaynaklı bir sorun değil.aldığımız ilk günde başlamıştı problem.upload falan yapamadık makine çok kasdı.
  • 01-05-2010, 19:19:41
    #20
    Üyeliği durduruldu
    konu yanlış yerde.
  • 01-05-2010, 19:32:05
    #21
    kadir arkadaşını savunacağına kralreklam.com konularına cevap yazmalısın. Bakalım senide savunan çıkacak mı?
  • 01-05-2010, 20:25:45
    #22
    Üyeliği durduruldu
    @zoizo
    oraya gereken cevabı verdim ben sen rahat ol... işine bak!
  • 01-05-2010, 20:29:24
    #23
    Üyeliği durduruldu
    İyice abarttın aslan..
  • 01-05-2010, 21:04:56
    #24
    İlk defa bir sorun duydum, ama duyduğum da iyi oldu. Bende dedicated'lerini inceliyordum...
  • 07-05-2010, 10:34:18
    #25
    Reaky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    yaklasik 1 ay once, gelistirdigim bir proje icin musterime vps arama calismalarim olmustu. Kaliteli oldugunu dusunerek fcservers dan vps aldik. Makina asiri kasilmaktaydi, ne giris yapilabiliyordu ne de farkli birsey.

    Yaklasik 1 hafta makineye erisim saglanamadi, kendisine bu durumu izah ettigimizde kullanici hatasi oldugunu soyledi.

    Upload-Download islemlerinde nasil bir kullanici hatasi olabilecegini sordum, makinenin yogunlugundan kitlenip surekli kapanmasindan oturu bir isletim sistemi problemi cikabilecegi bilgisi verdim ki oyle oluyordu surekli olarak makine kitlenip kapaniyordu.

    FCserversi arayip, makineyi acmasi 1-2 gun surebiliyordu. Kendisi butun konularinda 7-24 hizmet oldugunu belirtmektedir. Sanirim buradaki 7-24 kavrami 7 gun ile 24 gun arasinda destek verilmektedir demek oluyor. Download ve upload hizi gayet iyi tabii makina calisirsa. Anlayacaginiz cok kotu bir hizmet sergiledi 1 ay da kendisine negatif trade vermiyorum onun yerine yaptigi bu kotu hizmetten oturu bu bilgilendirmeyi uygun goruyorum.


    Piyasada 40-50 liraya vps bulundugu halde biz sadece kalite dusunerek 90 liraya bu arkadastan vps aldik, daha dogrusu 90 lirayi cope attik.

    Umarim bu yazi vps alacak arkadaslara klavuz olur, vps secimlerinde yardimci olur.
    Yusufta Öyle Bir Sorun Hiç Yaşamadim Sorun DC Kaynaklidir Bence Makinalarda Sorun Yoktur.
  • 08-05-2010, 21:35:06
    #26
    makineleri dc mi kitliyor?
  • 08-05-2010, 22:37:08
    #27
    Reaky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    makineleri dc mi kitliyor?
    Arkadaşlar birazda şöyle düşünmek lazım FCServers her firma gibi iyi bir hizmet vermek ister sonuçta.Dediğiniz makine yani kul yapımı birşey.Sorunlar olabilir ancak önemli olan sonucu çözebilmektir. Makineleri dc mi kitliyor demişsiniz makineleri FCServers da kitlemiyordur.Yazılımsal bir sorun olabilir.Eğer ki yoksa vps sunucumu değiştirme talebinde bulunsaydınız.Eğerki talepleriniz göz önünde bulundurulmuyorsa o zaman firma suçludur tabiki.