yüksek hatlı ve korumalı vds arıyorum ?
2
●146
- 30-09-2026, 13:25:36arkadaşlar selamlar proxy ile sitemde temiz trafik akışı sağlıyacağım 1 adet vds aıyorum çok fazla özelliğe gerek yok 10gbit net olarak verilebecek bir vds arıyorum özelliğin çok bir önemi yok yeterli layer 7 ve layer 4 de çok fazla hatta anlık olarak çökmesin yeterli yani. 9 dakikada 1gbit hatta 10 milyon isteği temize çekebildim ama port 1gbit olduğu için bu sefer vcpu şişiyor. yetersiz kalıyor hattım bu yüzden araya bir tane proxy koyacağım.
- 30-09-2026, 16:08:49Merhaba,
Ekiphost olarak web siteleri, e-ticaret sistemleri ve kurumsal projeler için yüksek performanslı VDS hizmeti sunuyoruz.
Tüm paketlerimizde:- Overselling ile şişirilmemiş ve yavaşlatılmamış GERÇEK sunucu performansı
- Datacenter kurumsal seri NVMe SSD depolama
- Yavaşlığa sebep olmayan gerçek DDoS koruması
- Yedekli ağ altyapısı
- İstanbul lokasyonlu Tier III Veri merkezi
- IPv4 ve IPv6 bağlantı seçenekleri
Hangi paketin size uygun olduğundan emin değilseniz kullanım amacınızı belirtmeniz yeterli. Size en uygun yapılandırmayı birlikte belirleyebiliriz.
VDS paketlerimiz: https://ekiphost.com/vds-satin-al
🌐 https://ekiphost.com
✉️ info@ekiphost.com
💬 +90 850 302 9805 - 01-10-2026, 11:54:23Merhabalar, Sayın Muratbey20,
Web sitemiz üzerinden üst düzey NVMe performansı ve Cluster mimarsine sahip Sanal Sunucu paketlerimizi inceleyebilirsiniz.
https://sunucun.com.tr/vds-sunucu
Aklınıza takılan bütün sorularınızı 7/24 hizmet veren teknik ekibimize sorabilirsiniz.
İletişim: 0 850 308 82 26 - info@sunucun.com.tr
Muratbey20 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle