• 25-07-2008, 15:27:54
    #1
    VPS BRONZ
    İşlemci......:Intel(R) Quad 9300
    Ram..........:512MB DD2
    Hdd..........:90 GB
    Trafik.......:400 GB
    Ip Adresi....:2 Adet
    Hat.........:10 Mbit/Sec
    Islt.Sistemi.:Windows Server 2003 (Windows) Centos 4.6 ( Linux )
    Panel........:Plesk (8.2)(Ücretsiz)
    Dc...........:Profilo DataCenter (TR)
    Fiyat : İLK AY 30 YTL SONRAKİ AYLAR 50 YTL (HEMEN TESLİM)

    Firma Hakkında Bilgi : www.kalehosting.net/hakkimizda.php

    Msn : satis@kalehosting.net
  • 28-07-2008, 23:02:08
    #2
    Kalan Stok Sayısı 3.
  • 29-07-2008, 10:13:34
    #3
    Üyeliği durduruldu
    Sürekli kapanma ve sürekli aksaklık. Çok yavaş. Hiç almanızı tavsiye etmem. Üstelik çok laobaliler.
  • 29-07-2008, 12:12:47
    #4
    Kampanya yapılması sizi neden rahatsız ediyor. Ayrıca "Laobali" den kastınız nedir biraz açarmısınız.........
  • 29-07-2008, 12:52:59
    #5
    Üyeliği durduruldu
    o kampanyayı ben 1 ay kullandım. Daha doğrusu kullanamadım Sürekli kesitiler. Msn desteği yok. İşleyiş sıfır !
  • 29-07-2008, 14:09:45
    #6
    Yanlış anlaşılmasın ama.. Hakkımızda sayfanızda Faaliyet belgesi resmi var .. o belgenin üzerinde Hüseyin Gezgin ismi geçiyor ,ancak tib.gov.tr adresinde faaliyet belgesi listesine bakıldığında böyle bir isim yok.. o belgenin doğruluğu nedir?
  • 29-07-2008, 14:11:44
    #7
    Sürekli Gelişen bir firma olduğundan Server sayısı gittikçe artıyor bu yüzden kampanya yapılması gayet normal
  • 29-07-2008, 14:20:27
    #8
    DenizliHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yanlış anlaşılmasın ama.. Hakkımızda sayfanızda Faaliyet belgesi resmi var .. o belgenin üzerinde Hüseyin Gezgin ismi geçiyor ,ancak tib.gov.tr adresinde faaliyet belgesi listesine bakıldığında böyle bir isim yok.. o belgenin doğruluğu nedir?
    FAALİYET BELGESİNE SAHİP YER SAĞLAYICILAR adresindeki 143 sıradaki 200 nolu belge sahibine bakarsanız anlaşılacaktır