• 10-10-2015, 13:26:14
    #1
    Alıntı
    CPU kullanımı da %100 durumdadır:" Hizmetiniz Durdurulmuştur"


    Sorun trafik değil B***** Bey, siteniz bizim sunucumuzda ve paylaşımlı bir hostingte barınıyor.

    CPU sorunu yaşıyorsunuz. Bu demek oluyor ki, anlık %25 genel toplam %5 oranında sizlere sunulan işlemci kullanma oranını aşıyorsunuz ve bu da paylaşımlı bir sunucuda barınma da sorun yaşayacağınız veyahut scriptinizi, temanızı optimize ederek sunucuyu yoran gereksiz sorgulamaları temizlemek gerektiğini ifade ediyor.

    Trafik ile ilişkili bir durum değildir.

    VDS hizmetiniz var ise eğer, sitelerinizi VDS'e taşımamış ya da alan adınızın NS'lerini değiştirmemişsiniz. Bu nedenle hala bizim sunucudan yayın yapmaktadır, siteleriniz.
    Merhaba arkadaşlar agar kurulu hostıng hesabım durduruldu halbukı pek hıtı de yokdu 10 tane bot harıç arada facebookda paylaşıyordum onerınız nedır agar io ıçın.

    Agar ıo Kazanç sağlayabılırmıyım olumsuz yorumların çok olduğunu görüyorum.
  • 10-10-2015, 14:09:56
    #2
    10 adet bot varsa vps kullanmanız daha iyi olur. farklı firmaya da geçseniz %100 ü görüp sorun yaşarsınız. https://ttshosting.com.tr/vps.html adresinden sorun yaşamadan kullanabileceğiniz yönetim dahil sunucularımızı inceleyebilirsiniz.