• 07-02-2015, 22:15:49
    #10
    Netinerneti öneririm. Haddimiz değil başka seçenek ararsanız @emrearas; hocamla bir görüşün derim.
  • 07-02-2015, 22:17:56
    #11
    Üyeliği durduruldu
    SoloTurk44 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Netinerneti öneririm. Haddimiz değil başka seçenek ararsanız @emrearas; hocamla bir görüşün derim.
    Yorumunuz için teşekkür ederim.Kesinlikle netinterneti seçmelisiniz Türkiye standartlarında bu kadar kaliteli hizmet veren bir verimerkezi bulmanız zor.
  • 07-02-2015, 22:18:14
    #12
    Üyeliği durduruldu
    cloud'un ssd diskin raid60'ın büyüsüne kapılıp sh'den aldım arkadaşlar sağolun.

    taşıma konusunda bilgisizim yardım için ticket attım sh şimdiden biz bakmıyoruz o işe deyip postaladı

    gerçi sh'nin özellikle son 1 yılda yaşattığı sorunları biliyorum. niye aldım bilmiyorum hainler tickete çok hızlı cevap verip, siteleri milisaniyede açılınca gözümü boyadılar
  • 08-02-2015, 01:16:15
    #13
    Satış sonrası ve teknik destek yüzünden netinternet demiştim.

    Hayırlı olsun.
  • 08-02-2015, 08:33:22
    #14
    Eğer cPanel kurmadan kullanacaksanız (ki bu mümkün ve tek site için oldukça kârlı) 1 GB RAM yeter de artar, boşuna harcama yapmanın manası yok.

    İkisi arasındaki farklılıkları bilmiyorum açıkçası, ama @Makale_TR, eğer Türkiye'de host etme zorunluluğunuz yok ise çok daha kârlı çıkacağınız seçenekler var. İlki RamNode, ikincisi de Kimsufi (sunucuyu almanız biraz sürebilir ama değer). İkisi de Avrupa'da bulunduğu için sayfa açılma sürelerinde hissedilecek bir farklılık yaşamazsınız ve RamNode ile deneyiminizin çok iyi olacağına ben kefilim.

    EDIT: Almışsınız zaten, ikinci sayfayı okumamışım. Neyse, mesajım referans olarak kalsın, ve şimdiden hayırlı olsun. Taşıma ile ilgili yardımcı olabilirim.
  • 08-02-2015, 09:16:08
    #15
    Her iki firmayı da kullandım. Netinternet açık ara önde.
  • 08-02-2015, 16:48:01
    #16
    Üyeliği durduruldu
    Hodari adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Her iki firmayı da kullandım. Netinternet açık ara önde.
    öyle valla adamlar ne güzel biz taşırız demişti. dün öğlenden beri siteleri geçiremedim. cloud'u daha kurmamışlar bile.

    lisanslı cpanel aldım deneme sürüm whm verdik sonra aktif yapıp yollarız dediler, kurulumunu yapmamışlar yardım istedim gene yüz çevirdiler sövücem o olucak
  • 08-02-2015, 19:16:42
    #17
    netinternet kullanıyorum. 1yıldır. cooook memnunum daha 1 dk kesinti yaşamadım ayrıca hız süper. SH bunun yanında acemi kalır.
  • 09-02-2015, 02:13:47
    #18
    Bencede hız istiyorsanız netinterneti tavsiye ederim.