• 11-03-2013, 14:43:40
    #10
    MahsumCelik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    redstationsa hat yeter anlık 1,5 gbit kullanan müşteri gördüm. Bu durumda hat yetersiz gelir derseniz 2 alternatif var ya birden fazla /sunucu vds almak yada kullanıcıların download limitini kısıtlamak.

    Azcık matematik hesabı yapıcak olursak 50 gb gunlukse saatlık 2.08 gb ye denk geliyor . Buda daha çooook küçük rakam . daha .ok yol var ilerisi için üst paragraftaki alternatifleri inceliyebilirsiniz.
    mahsum bey teşekkürler ileriyi düşünmeden yok oluruz. Öbür adımımızı bilmemiz ileride sorun yaşamamamız için. Ben bazı üstadlarımızdanda bilgi almak istiyorum. Ayrıca bu konu biraz zor ve önemli bir şey.
  • 11-03-2013, 15:30:40
    #11
    Üyeliği durduruldu
    merhabalar,

    istemis oldugunuz sistemin adi "load balancing". bu sekilde arastirma yaparsaniz cozume ulasabilirsiniz. sisteminiz hakkinda daha detayli bilgi verebilirseniz cozum bulmanizda yardimci olabilirim.
  • 12-03-2013, 09:17:58
    #12
    Sanırım bu konuda bilgisi olan kişi sayısı çok az
  • 12-03-2013, 13:24:28
    #13
    Üyeliği durduruldu
    suan mobildeyim aksam goruselim size cok guzel bir teklif verelim hocam. 1 gbit portta 930 mbit kullanan musterilerimiz mevcut odedigi rakamlar cok ufak rakamlar. aksam gorusmek uzere iyi gunler