• 29-06-2017, 00:40:02
    #1
    Selam Arkadaslar
    R10 un kullanmis oldugu gibi eklentiyi nette buldum ama malesef hatali oldugundan kullanamadim.
    R10 da oldugu gibi kimin davet ettigini profil alaninda görebilmek istiyoruz banlanan üyenin tekrar üyeliginin tespit edilebilmesi acisindan.
    , davet edebilcekleri yönetimdeki arkadaslarin belirlemesini, vs kisacasi r10 un kullanmis oldugu davetiye systemi aslinda tam aradigim.
    Bu konuda yardim edebilcek arkadasimiz varmidir.

    davetiye systemi bir cok cesit var ama yukarda belirtigimi karsilamiyor malesef kimin davet ettigini üyelik kabul gördükten sonra 1 sene vs gibi süre sonrasi göremiyoruz.

    Vbulletin 4.2.4 sürümü icin.

    saygilar
  • 15-07-2017, 18:31:37
    #2
    Selam Arkadaslar konu güncel malesef eklenti hakkinda birsey bulamadim vbulletin.org de sunulmus ama düzgün calismiyor bu konuda yardimci olabilcek yokmu.`?
  • 27-08-2017, 19:11:37
    #3
    Arkadaslar bu konuda yardimci olabilcek yokmu. davetiye systeminde degisiklik yapmak istiyorum ama malesef r10 da olan eklentinin stabil calisanini bulamadim.
  • 27-08-2017, 20:04:28
    #4
    Bildiğim kadarı ile davetiye sistemi içi 4.2.4 şu an da yok.Sizin yapmanız gereken eklentiyi indirip,kendi kullandığınız versiyona uygun hale getirmek.

    Yıllar önce eklentinin XML dosyasın da küçük bir oynama ile bu versiyon sorununu hallediyorduk ama şimdi,aynı yöntem tutarmı bilmiyorum.

    Eklentinin XML dosyasını kodlarını okuyacağınız bir uygulama ile açın ve "Version 3.8.4" benzeri olan tüm bölümleri kendi kullandığınız versiyon numarası ile değiştirin.İşe yarayabilir.
  • 07-09-2017, 04:29:43
    #5
    Platin üye
    Varsa bilgisi olan takipteyim.
  • 30-09-2017, 13:10:37
    #6
    Bu aralar biraz boş vaktim olacak. Sıfırdan yapabilirim veya varsa mevcut yakın bir sürüm istenen sürüme uyarlayabilirim.
  • 30-09-2017, 13:19:09
    #7
    müsait bi zamanda kurup deniyim belki bişeyler yapabiliriz
  • 30-09-2017, 22:50:55
    #8
    Buradaki belki sizin işinize yarıyabilir
  • 11-10-2017, 00:32:51
    #9
    zbahadir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu aralar biraz boş vaktim olacak. Sıfırdan yapabilirim veya varsa mevcut yakın bir sürüm istenen sürüme uyarlayabilirim.
    Sizden yanitinizi beklemedeyim ustam
    Nookta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    müsait bi zamanda kurup deniyim belki bişeyler yapabiliriz
    suan kullanilan i bulamadim ustam vb4 e ayarlamasini yapabilmek icin.
    Nookta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Buradaki belki sizin işinize yarıyabilir
    bu yollamis oldugunuzu zaten 3 dört aydir kullaniyorum ama kullanisli degil.

    kimin davet ettigini profilde göremiyorsunuz üyelerde ayarlama yapamiyorsunuz.

    misal davet edilip üyelik alanda aninda davet edebiliyor vs pekte kullanisli birsey degil.