Her zaman mücadele içindeyim ve olacağım da hocam sizde feleğin çemberinden geçmişsiniz ama çok şükür şuan iyiyseniz

hayat gerçekten zor inanın bu dibe vurmaların bir çıkışı olacağına inanıyorum pes etmeyeceğim Allah sağlık sıhhat verdiği sürece teşekkür ederim
Hocam, hiçbir şey kolay olmuyor.
Ben R10’dan önce bacanağım sayesinde bir paket satış sitesi kurmuştum. O süreçte günde 100-200 kişiye Instagram’dan mesaj atıyordum.
“Ben Barış, sosyal medya işi yapıyorum. İzlenme satın almak ister misiniz?” diye insanlara tek tek yazıyordum.
Hiçbir zaman gocunmadım, utanmadım. Vallahi ışıklarda su da sattım, garsonluk da yaptım, Starbucks’ta da çalıştım. Ne iş gerekiyorsa yaptım.
Çünkü hayat hiçbir zaman kolay değil. Bizim dedemizden, babamızdan yüklü paralar kalmadı. Elimizde hazır bir şey yoktu. Kendi imkânlarımızla, kendi emeğimizle bir yerlere gelmeye çalıştık.
Bence dürüst olmak, işini iyi yapmak ve müşteriye karşı şeffaf olmak; benim bugün geldiğim noktada en önemli şeylerden biri oldu.
Bir de size şunu söylemek istiyorum:
Benim hayalimde hiçbir zaman büyük arabalar, büyük evler yoktu. Kendi kendime “Bir tane Palio alsam, kral olurum. Onunla işe gider gelir, pazar günleri eşimle ve çocuğumla pikniğe giderim.” diyordum.
Benim hayalim buydu.
Şimdi Allah’a şükürler olsun, Allah bana hayal ettiğimden çok daha fazlasını nasip etti. Hâlâ borçla, harçla, çalışarak bir şeyler yapmaya çabalıyoruz. Daha yolun başındayız belki ama bugün geldiğimiz noktaya bakınca insan ister istemez şükrediyor.
O yüzden kimse bulunduğu noktadan utanmasın.
Bugün su satıyor olabilirsiniz, garsonluk yapıyor olabilirsiniz, birilerine Instagram’dan iş teklifleri gönderiyor olabilirsiniz. Bunların hiçbirinin ayıbı yok.
Yeter ki helalinden çalışın, dürüst olun, işinizi iyi yapın ve pes etmeyin.
Hayat bazen insanı çok zorlar ama ne zaman nereden bir kapı açılacağını da hiç bilemezsiniz.