9 yaşında çıraklık yapmaya başladım sanayilerde tornacı, kaynakçı, araba tamircisi minimum 3-4 sanayi işletmesi daha. 13 yaşında ( İzmir de oturuyorum ) Marmariste komilik yapmaya başladım ve her sene bir yerde yaptım Marmaris, kuşadası falan. Sonrasında 3-4 yıl motor üstünde su dağıttım. 2008 yıllarında internetle tanıştım arkadaşlar counter oynarken ben haftalığı verip kafeler de internetten para nasıl kazanılır diye araştırdım hep. 2008 den 2013 e kadar para kazanmadan birşeyler öğrenme çabası ile sanalda hayatımı götürdüm. 2014'te Rabbim yürü ya kulum dedi o günden beri aylık sabit 4-5 müşteriye danışmanlık hizmeti vererek çalışıyorum harici olarak da bir firmanın 2018 den beri uluslararası pazarlamasını yapıyorum.
Tabi bunlar haricinde çok yerde çalıştım. Kipa deposu, A101 mağazasında, kuryelik v.s v.s.
maasAllah abi tam bir emek dolu hayat yasamıssın işin gücün rast gitsin hayırlı işler abi
oto yıkama, kebap pişiriciliği, döner ustalığı, web tasarım yazılım, oto tuning, tekstil ortacı yaşıyoruz bir şekil şuan yazılım devam
maasAllah abi güzel işler hayırlı işler işin gücün rast gitsin