• 16-08-2021, 03:00:35
    #1
    Herkese iyi geceler diliyorum.
    Bugün 2017den beri konuştuğum kız arkadaşımla ayrıldık. Sebebi evli olan erkek kuzenimin evinde internetin olmaması sebebiyle evine gitmeden dolayi.
    Kızın ailesi vermedi. Kız kacicam gelecem annem hasta dedi (gerçekten hasta doktorlar teşhisi koyamıyor) annem biraz toparlansin gelicem dedi.
    Baştan beri kıskançlık vardı. Yanımdan geçen kızdan bile kiskanirdi. Gereksiz kıskançlıklarindan dolayı zaman zaman rest çektiğim karşılıklı engellesmelerimiz oldu. Bugün herşey normalken kuzenim evde internette problem yaşıyoruz gelir bakarmisin dedi. (kuzenim evli ve erkek bende erkeğim) kız arkadaşım ben gitmeni istemiyorum kuzeninin eşini tanımıyorum. Diyerek onu dinlememi istedi. Bende saçmalama gitmem lazım diyip gittim. Gidersen beni sil dedi gidecem dedim ve ardından engelledi. Ben kuzenime gidersem bu akşam düğün var bende balık eteğimi giyerim düğüne giderim diye karşı bir tehditte bulundu. Şuan ciddi ciddi ayriyiz. Yorumlarınız ve düşünceleriniz nelerdir? Son sözün nedir numaramı değişeceğim yarın dedim. Hoşçakal dedi.

    Özetle ben onun fikirlerine önem vermiyor başına buyruk davraniyormusum.
  • 16-08-2021, 03:03:28
    #2
    Böyle hasta kişiliklerden uzak durun hocam yoksa siz hasta olursunuz
    • alperengnc
    • Ozkan1151
    • Enes65532
    alperengnc, Ozkan1151, Enes65532 ve 95 kişi bunu beğendi.
    98 kişi bunu beğendi.
  • 16-08-2021, 03:04:06
    #3
    sakın yazıp üstünde durma kardeşim seni seviyorsa eğer bir yollunu bulur tekrar barışır seninle
  • 16-08-2021, 03:04:38
    #4
    Ne cins insanlar var ya Sil demiş silin gitsin hocam diğer türlü sıkıntı.
  • 16-08-2021, 03:04:59
    #5
    Böyle saçma kıskançlıklar ileride büyük sorunlara yol açabilir reis dünya 1 kızdan ibaret değil yerinde olsam uzak dururum.
  • 16-08-2021, 03:07:11
    #6
    hayırlı olsun,böyle bir düşünceden tripten kurtulmuşsunuz. Önünüze bakmanızın tam zamanı
  • 16-08-2021, 03:07:30
    #7
    Mikailablay16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Böyle saçma kıskançlıklar ileride büyük sorunlara yol açabilir reis dünya 1 kızdan ibaret değil yerinde olsam uzak dururum.
    Karşılıklı anlayış içerisinde bir ilişki sürdürmeyi her zaman tercih ederim. Fakat sözümü geciremedigim bir adamla neden evleneyim cümlesini kuran bir kız aynı zamanda. Açıkça bana tasma takmak istiyor.
  • 16-08-2021, 03:07:41
    #8
    Hastalıklı bir zihniyet hocam bence ayrılman iyi olmuş. Tanıyan sizsiniz eğer sonradan normale dönüyorsa barışmayı deneyin.
  • 16-08-2021, 03:07:45
    #9
    Selamlar,
    Aynı sorunları bir dönem bende yaşadım eğer siz kıza barışmak için mesajlar atarsanız ve barışırsanız aynı şekilde davranmaya devam edecek ( kız arkadaşınızı tanımadığım için yaşadığım tecrübeye dayanarak yorum yapıyorum. ) ve bunun sonu gelmeyecek maalesef.

    Bende çok sebepsiz yere ayrılık yaşadım ama hiç bir zaman sevdiğim kızı engellemedim. ( eskiden sevdiğim kız ) En sonunda restine rest dedim ve son ayrılışımızda hiç aramadım sormadım yazmadım aradan 1 gün bile geçmedi ki kendisi arayıp yazmaya başlamıştı bu seferde ben yüz vermiyordum ( naz yapıyordum ) eskisi kadar olmasa da artık eski davranışlarını sergilemiyordu. Ayrılmasaydık 4 yıl olacaktı bizimde, başta da belirttiğim gibi tamamen tecrübemi paylaştım kız arkadaşınıza bunu yaparsanız nasıl tepki alırsınız bilemiyorum.