Herkese iyi geceler diliyorum.
Bugün 2017den beri konuştuğum kız arkadaşımla ayrıldık. Sebebi evli olan erkek kuzenimin evinde internetin olmaması sebebiyle evine gitmeden dolayi.
Kızın ailesi vermedi. Kız kacicam gelecem annem hasta dedi (gerçekten hasta doktorlar teşhisi koyamıyor) annem biraz toparlansin gelicem dedi.
Baştan beri kıskançlık vardı. Yanımdan geçen kızdan bile kiskanirdi. Gereksiz kıskançlıklarindan dolayı zaman zaman rest çektiğim karşılıklı engellesmelerimiz oldu. Bugün herşey normalken kuzenim evde internette problem yaşıyoruz gelir bakarmisin dedi. (kuzenim evli ve erkek bende erkeğim) kız arkadaşım ben gitmeni istemiyorum kuzeninin eşini tanımıyorum. Diyerek onu dinlememi istedi. Bende saçmalama gitmem lazım diyip gittim. Gidersen beni sil dedi gidecem dedim ve ardından engelledi. Ben kuzenime gidersem bu akşam düğün var bende balık eteğimi giyerim düğüne giderim diye karşı bir tehditte bulundu. Şuan ciddi ciddi ayriyiz. Yorumlarınız ve düşünceleriniz nelerdir? Son sözün nedir numaramı değişeceğim yarın dedim. Hoşçakal dedi.

Özetle ben onun fikirlerine önem vermiyor başına buyruk davraniyormusum.