• 07-08-2021, 21:28:37
    #19
    Soviet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bak kardeş yaşlı insanlara hepimizin saygısı var ama onlar yokluk görmüşler bizimde görmemizi istemiyorlar. Bende senin gibiydim hatta annem bilgisayarın fişini çeker giderdi. Bak yemin ediyorum. Ama pes etmedim devam ettim. Sana tavsiyem bir araba al bunların hepsinden kurtulacaksın. Yani para kazandığını göster.
    Arada para lazım der ne kadar diye sorar çeker veririm bu da olmuyor.
  • 07-08-2021, 21:28:50
    #20
    Daha yolun çok başındasın. Başarı serüveni herkes için dümdüz bir yoldan ibaret değildir. Ne kadar çaba göstereceğin senin sabır ve iradenle doğru orantılıdır. Bende senin yaşlarında bu işlere başladım. O kadar çok engellendim ki. Şu an 31 yaşına girmek üzereyim ve hala daha online sektörü kovalıyorum. Sana tavsiyem. Şu an yapamıyorsan ertele. İnternet işini bir şekilde çözmen gerekiyor ama bunu ailene karşı isyan ederek yapma. Şu bir gerçek ki, başarıyı bugün arzuladığımız için kızıyoruz, öfkeleniyoruz ya da birilerini suçluyoruz. Başarı bugün değildir. Başarı bırakmadığın ertesi gündür. Bunu aklından çıkarma.

    Kovaladığın her ne ise sana gelecektir. Bu yaşıma değin o kadar çok girişimim oldu ki. Aha şimdi oldu dediğim o kadar fazla yaşanmışlığım. Bunların hepsi gelip geçti. Bugün için çalışmaya devam ediyorum. Çünkü bir gün olacak biliyorum.

    Bizim yaşadığımız bu aile sorununu emin ol forumun %80'i yaşamıştır ve yaşamaya da devam ediyordur. Bir çözüm üretmek senin elinde. Onlara kızıp da kendi önünü kesme sakın. Askerlik görevini yap ama sanki ailene oh olsun der gibi bunu yapacak gibisin. İşte bunu yapma. Bir yol bul. Bir gün başarıya ulaşacaksın..

    Başarına..
  • 07-08-2021, 22:51:59
    #21
    netten yani evde,pc başında para kazananların ortak sorunu.bu sitedeki insanların içinde bunu yaşayan çoktur.ben her ay babama götürüp 3-5k para vermeye başlayınca,bu aylık kazancımdan bana gerekmeyen kadarını vermeye başlayınca çözüldü bende bu sorunlar.öncesinde anlattıklarını bizde yaşadık ne yazıkki.bana diyorlardı ki,git günlük 10tlye garsonluk yap para kazan.sonra kazandıgım paraları görünce bi sorun kalmadı.
  • 07-08-2021, 23:22:02
    #22
    öyle bir anne baban olduğu için şükretmelisin. kızı ya da oğlu eve kaçta gelmiş kaçta gitmiş haberi olmayanlar var. kızı bir şerefsizin elinde ölüyor başka bir evde ne annenin ne babanın haberi var. dediğim gibi şükret.
  • 07-08-2021, 23:33:07
    #23
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Babam yeni emekli oldu ve köyden ev aldı. Neyse şehirden beni kendisi isteyerek yanına çağırdı. Hiç ikiletmeden geldim yapılacak bir şey vardır diye ama yemin ederim isyan etmeme az kaldı. İnternete iş yapıyorum makale / seo VS derken 250 günümü verdiğim bir site için günlük içerik girmem gerekiyor. Bunu en güzel şekilde anlattım ama evde internet yok mecbur aile dostuna gidiyorum (gündüz işte oluyorlar ben bahçede çalışıyorum) henüz 20 yaşındayım ve elimden gelen her türlü fırsata geleceğime sahip çıkmaya çalışıyorum. Bugün akşam üstü aile dostunun torunları geldi ve meslek lisesi mezunu olduğum için benim yol göstermemi istediler, kırmadım ne kadar bilgim varsa anlattım. Oradan çıktım ve koskoca Antalya'daki TEK Arkadaşımın yanına gittim. Oturduk, muhabbet falan ediyoruz ama sürekli arıyorlar. Neredesin, ne zaman geleceksin? Niye gelmedin falan durmuyorlar 5 dakika arayla arıyorlar. Artık iyi davranmaktan kafayı yemiş durumdayım. Dışarıda üç kuruş paraya akşama kadar çalışsam ses etmezler ama bilgisayardan iş yapıyorum diye sürekli küçük düşürülüyorum. Hayatımdaki her şeyi onların istediği şekilde yaptım. Sigara içmedim, içki içmedim, istediği saatte evde oldum ama artık yeter. Aşı olayım diye hakkımı helal etmem dedi ya. Bıktım artık her şeyi bırakıp askere mi gitsem diyorum.
    Annne babaysanız ne olur böyle davranmayın artık çok sıkıldım. Karı kız hayatım yok, kafe gezme lüksüm yok sadece hayata bir yerlerden tutunmaya çalışıyorum ama olmuyor.

    Güzel kardeşim;
    bu zorluklar altında ekmeğini kazanma savaşına devam edersen, kendini kendi işinde geliştirmeye devam edersen çok iyi yerlere gelirsin.

    Aynı yollardan bizde geçtik ama anne baba rızası da çok önemli bir faktör, bazen bazı şeylerini görmezden gelmen gerek.

    Sana yaptıkları doğru değil, bende aynı durumu çok yaşadım belki hala yaşamaya devam ediyorum. Mobbing gibi bişey )

    İt serseri bi çocuk olsaydın sana bu kadar laf geçiremezlerdi, ama sen efendilikten, kibar cevap vermekten vazgeçme, bir süre sonra herşey yoluna girecek merak etme.

    Ne olursa olsun sadece kendi işine odaklan kendini geliştirmeye çalış hayatın boyunca. Bol şans
  • 07-08-2021, 23:46:10
    #24
    dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    öyle bir anne baban olduğu için şükretmelisin. kızı ya da oğlu eve kaçta gelmiş kaçta gitmiş haberi olmayanlar var. kızı bir şerefsizin elinde ölüyor başka bir evde ne annenin ne babanın haberi var. dediğim gibi şükret.
    Hayatımda sigara, içki, karı kız ortamı VS yapmadım. Her şeyi istedikleri gibi yaptım şu yaşıma kadar her şeyi teklif ettiler ama hep iyi bir evlat olmaya çalıştım. Ayda yılda bir dışarıda arkadaşımla dışarıya çıkmışım sık boğaz etmenin ne anlamı var?
    • dertliA
    dertliA bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 07-08-2021, 23:51:26
    #25
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hayatımda sigara, içki, karı kız ortamı VS yapmadım. Her şeyi istedikleri gibi yaptım şu yaşıma kadar her şeyi teklif ettiler ama hep iyi bir evlat olmaya çalıştım. Ayda yılda bir dışarıda arkadaşımla dışarıya çıkmışım sık boğaz etmenin ne anlamı var?
    valla ben baba ana olarak acaba nere gitti ne yapıyor ot mu içiyor kavga mı etti edecek başına bir şey mi geldi? diye dşünmek yerine kır bacağını otur evle len 8 den sonra eve giriş yasak derdim arkadaşınla gündüz görüş. arkadaş dediğin şeylere de fazla takılma. otur evde kitabını oku işini yap

    25 yaşına gelirsin evlenirsi evini açarsın istediğin zaman gelirsin o zaman tabi karın izin verirse
  • 07-08-2021, 23:51:27
    #26
    İnternet'den kazandığın ile görebilecekleri bir şeyler alırsan eğer peşini bir süre bırakırlar fakat süreklilik sağlamazsan eğer yine aynı duruma düşersin.

    Hemen hemen tüm webmasterlar senin geçtiğin bu yoldan geçmiştir. Türkiye'de internete iş gözüyle yeni yeni bakıyorlar.


    1-2 Sene önceye kadar ailelerin memur ol , devlete kapat at lafını hiç sevmezdim , herkes girişimci olsun binde 1 bir proje tutsa bile ülkeye her yıl yeni yüzlerce proje girer diye düşünürdüm fakat devletimiz sağolsun ekonomi bir yana , yeni girişimciye verdiği değer bir yana derken artık devlete kapat atın , arkanızı devlete yaslayın , + yine webmaster olun . Proje yapın tutmazsa aç kalmasınız.
    Ekonomi ne durumda olursa olsun memurun aç kalmasına devlet izin vermeyecektir en azından onu garantilersiniz.
  • 07-08-2021, 23:54:04
    #27
    dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    valla ben baba ana olarak acaba nere gitti ne yapıyor ot mu içiyor kavga mı etti edecek başına bir şey mi geldi? diye dşünmek yerine kır bacağını otur evle len 8 den sonra eve giriş yasak derdim arkadaşınla gündüz görüş. arkadaş dediğin şeylere de fazla takılma. otur evde kitabını oku işini yap

    25 yaşına gelirsin evlenirsi evini açarsın istediğin zaman gelirsin o zaman tabi karın izin verirse
    Aboooo size sormakla hata etmişim şaka bir yana Antalyaya taşındık ve 1 yıldır belki ilk kez bu kadar sosyal oldum diyebilirim.
    Kafeye gitsen çay içmeye çağıracak kimsen yok öylesine bir yalnızlık