Daha yolun çok başındasın. Başarı serüveni herkes için dümdüz bir yoldan ibaret değildir. Ne kadar çaba göstereceğin senin sabır ve iradenle doğru orantılıdır. Bende senin yaşlarında bu işlere başladım. O kadar çok engellendim ki. Şu an 31 yaşına girmek üzereyim ve hala daha online sektörü kovalıyorum. Sana tavsiyem. Şu an yapamıyorsan ertele. İnternet işini bir şekilde çözmen gerekiyor ama bunu ailene karşı isyan ederek yapma. Şu bir gerçek ki, başarıyı bugün arzuladığımız için kızıyoruz, öfkeleniyoruz ya da birilerini suçluyoruz. Başarı bugün değildir. Başarı bırakmadığın ertesi gündür. Bunu aklından çıkarma.
Kovaladığın her ne ise sana gelecektir. Bu yaşıma değin o kadar çok girişimim oldu ki. Aha şimdi oldu dediğim o kadar fazla yaşanmışlığım. Bunların hepsi gelip geçti. Bugün için çalışmaya devam ediyorum. Çünkü bir gün olacak biliyorum.
Bizim yaşadığımız bu aile sorununu emin ol forumun %80'i yaşamıştır ve yaşamaya da devam ediyordur. Bir çözüm üretmek senin elinde. Onlara kızıp da kendi önünü kesme sakın. Askerlik görevini yap ama sanki ailene oh olsun der gibi bunu yapacak gibisin. İşte bunu yapma. Bir yol bul. Bir gün başarıya ulaşacaksın..
Başarına..