• 07-03-2013, 13:49:30
    #19
    BerkIzgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Gerçekden arkadaşların kendileri savunma şekiller çok komik.
    Ben FEM den öğrencilerden değil öğretmenlerden gelen bir bilgiyi sizinle paylaşmak istedim.
    Girersiniz yada girmezsiniz sizin bileceğiniz iş.

    Sadece 1 örnek vericem arkadaşlara;

    Son 10 yılda üniversite sınavlarında mod - medyan sorusu gelmiyordu hiçbir şekilde.
    Bu durumu göz önüne alan dershanelerde genellikle diğer konulara ağırlık verip mod konularını anlatmamayı tercih ediyordu.
    Ne gariptirki sınavın olmasına 3 gün kala FEM dershanesi tatil vermişken bütün öğrencilelerin velilerine hop bir mesaj perşembe günü (sınavdan 3 gun once ) ek ders vardır. Öğrenciler şaşkınlıkla gitti ve mod - medyan konusunu çıkması muhtemel (!) sorularla birlikde gördü.
    3 gün sonra ne mi oldu son 10 - 15 senedir çıkmayan konu bir bakmışız sınavda hep çıkması muhtemel sorulardan

    Her şubede bu durum varmı bilmiyorum ama burdaki şubede aynen bunun olduğunu gözlerimizle gördük FEM e giden arkadaşlarla makarasını da yaptık.

    Söyleyeceklerim bu kadar. Ben sınava girmenizi tavsiye ettim gerisi size kalmış.
    Sağlıcakla...
    Herşey olabilir önceden çok duyduk bu lafları soru çalındı şifreleme vs olmicak diye birşey yok üstteki arkadaşlarda kendinden çok emin gibi komiksiniz vs demişler bunuda neye göre dedikleri meçhul.

    Bu sınava nasıl girebilirim bi bilgin var mı ? yıl boyunca hiç bir denemeye girmedim kendimide denemem lazım bu sınav ile
  • 07-03-2013, 13:50:56
    #20
    selcuksepetci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Herşey olabilir önceden çok duyduk bu lafları soru çalındı şifreleme vs olmicak diye birşey yok üstteki arkadaşlarda kendinden çok emin gibi komiksiniz vs demişler bunuda neye göre dedikleri meçhul.

    Bu sınava nasıl girebilirim bi bilgin var mı ? yıl boyunca hiç bir denemeye girmedim kendimide denemem lazım bu sınav ile
    Fem dershanesine gidip kaydolabilirsin. Ancak kayıtlar bitti diye biliyorum
  • 07-03-2013, 13:52:38
    #21
    FEM şubelerinden kayıt olabilirsiniz ancak kayıtlar bitti sanırım.
    Fem'e giden arkadaşınızla konuşursanız hocalarına rica edip birşeyler yapabilirler.
  • 07-03-2013, 13:54:42
    #22
    BerkIzgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    FEM şubelerinden kayıt olabilirsiniz ancak kayıtlar bitti sanırım.
    Fem'e giden arkadaşınızla konuşursanız hocalarına rica edip birşeyler yapabilirler.
    Kaydolmayan arkadaşlar var 1-2 kişi onlar bile kaydolamıyor. Çünkü kayıtlar bitti. Başka şehirlerde ne olur bilmem ama burada böyle.
  • 07-03-2013, 13:56:35
    #23
    kpss denemesi varmış ona mı girsek o zaman

    http://www.fem.com.tr/v1/Splash.aspx
  • 08-03-2013, 01:34:46
    #24
    Nete düşer yakında.
  • 08-03-2013, 01:46:48
    #25
    Üyeliği durduruldu
    Kimse kusura bakmasın arkadaşlar ama bilenenler tamamen ortada. Arkadaşım FEM dershanesine gidiyor ben farklı bir dershanedeyim ikimizde polisliğe hazırlanıyoruz ve 3 hafta önce bunu 4 kişiden duydum hemde hepsi FEM'e gidiyor. Bütün öğrencilerin toplanıp polislik isteyenler adını yazıp çıksın dediklerini ve bunlarında adlarını yazdıklarını söylediler. Bu isimleri boşuna alıyor olamazlar dimi ? Sonra sınavdan 15-20 gün önce kampa gidip kimseyle görüştürmemekte birşey yokmudur sizce ? 3 gün kalası cep telefonlarının toplanacağı ve mesajlaşmamanız gerektiğini belirtmeleri ne kadar akla mantığa uygun ki ? Kim ne derse desin herşey ortada kabak gibi gözüküyor. Arkadaşım öğretmene sormuş ve aldığı yanıt şu ''oğlum gelecek Türkiye'de bütün yönetim başkanları bizden olsun istiyoruz''. Savunmada süper hadi eyvallah.
  • 08-03-2013, 19:42:43
    #26
    Haberim yoktu,giremicem malesef bende.Eğer kitapçıkları verirlerse sorulara ulaşırız artık ama sanmıyorum vericeklerini
  • 08-03-2013, 20:01:05
    #27
    Üyeliği durduruldu
    Nasıl gireriz bu sınava arkadaşlar? Fem dershanesinde falan değilim