BerkIzgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekden arkadaşların kendileri savunma şekiller çok komik.
Ben FEM den öğrencilerden değil öğretmenlerden gelen bir bilgiyi sizinle paylaşmak istedim.
Girersiniz yada girmezsiniz sizin bileceğiniz iş.

Sadece 1 örnek vericem arkadaşlara;

Son 10 yılda üniversite sınavlarında mod - medyan sorusu gelmiyordu hiçbir şekilde.
Bu durumu göz önüne alan dershanelerde genellikle diğer konulara ağırlık verip mod konularını anlatmamayı tercih ediyordu.
Ne gariptirki sınavın olmasına 3 gün kala FEM dershanesi tatil vermişken bütün öğrencilelerin velilerine hop bir mesaj perşembe günü (sınavdan 3 gun once ) ek ders vardır. Öğrenciler şaşkınlıkla gitti ve mod - medyan konusunu çıkması muhtemel (!) sorularla birlikde gördü.
3 gün sonra ne mi oldu son 10 - 15 senedir çıkmayan konu bir bakmışız sınavda hep çıkması muhtemel sorulardan

Her şubede bu durum varmı bilmiyorum ama burdaki şubede aynen bunun olduğunu gözlerimizle gördük FEM e giden arkadaşlarla makarasını da yaptık.

Söyleyeceklerim bu kadar. Ben sınava girmenizi tavsiye ettim gerisi size kalmış.
Sağlıcakla...
Herşey olabilir önceden çok duyduk bu lafları soru çalındı şifreleme vs olmicak diye birşey yok üstteki arkadaşlarda kendinden çok emin gibi komiksiniz vs demişler bunuda neye göre dedikleri meçhul.

Bu sınava nasıl girebilirim bi bilgin var mı ? yıl boyunca hiç bir denemeye girmedim kendimide denemem lazım bu sınav ile