• 24-08-2024, 01:38:59
    #1
    Bir konuda tecrübeli arkadaşlardan fikir edinmek istiyorum.
    Ama önce bu konuda empati yapabilmeniz adına kendimden biraz bahsetmek istiyorum. Ben önlisans grafik tasarım okumuştum. Daha sonra 1 yıl kadar iş tecrübem oldu ama çeşitli nedenlerden dolayı mesleğe küstüm. Ve sonrasında 1 yıl kadar alan dışı yurtdışı tecrübem oldu. Sonrasında memurluğa giriş yaptım ve önlisans olan eğitimimi dgs ile açıktan halkla ilişkiler ve reklamcılık olarak lisansa tamamladım. Şuan memurluğa devam ediyorum ama aklım her zaman tasarımda kalmaya devam etti. Yeniden başlamama nedenim sanırım nereden başlayacağımı bilmiyordum. Daha sonra popüler olan UI UX tasarımı bana uygun olduğunu düşündüm. Ve ücretli kurslar aldım. Aldığım eğitim figma kullanımı ve bazı UX konuları dışına çıkmadı. Kendimi UI UX alanında geliştirmek ve sonucunda UI UX designer olarak tekrar yurtdışına gitmek amacındayım. Hali hazırda çalıştığım için kendimi figma ve UI süreçleri alanında geliştirebileceğim bir topluluk var mı? Projelere nasıl katılabilirim ?
    Birde şunu merak ediyorum UI için kodlama bilgisi şart mıdır ? Bana bir yol haritası çizecek arkadaşımız varsa sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler
  • 24-08-2024, 01:48:23
    #2
    Merhabalar, sizlere yardımcı olabilirim.
  • 24-08-2024, 02:17:31
    #3
    Öncelikle biraz kopya çalışabilirsin. Gördüğün tasarımları çizmeye çalış. Daha sonrasında belirli başlı standartları öğrenmen lazım. Yazılımı mümkün olan çalışmalar yapman önemli.
  • 18-09-2024, 23:40:04
    #4
    Kurumsal PLUS
    Ücretli Eğitimi nereden aldınız