• 01-09-2010, 16:48:03
    Üyeliği durduruldu
    report edildi konu yoneticiler gerigini yapacaktir
  • 01-09-2010, 16:51:45
    Üyeliği durduruldu
    GooGDe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    report edildi konu yoneticiler gerigini yapacaktir
    Yöneticilerin insiyatifidir. size veya her hangi birine karşı bir saygısızlık ve/veya ahlaki değerlerine her hangi bir gönderme yapılmamıştır. Kurallara aykırı da bir durum söz konusu değildir. Daha büyük problemlerde AVUKAT arkadaşlarım konu üzerine çalışacaktır SAYGILARIMIZLA ScriptleriN.com
  • 01-09-2010, 20:38:45
    Üyeliği durduruldu
    SN Scriptleri hakkında detaylı destek için buradan üye olabilir ve buradan destek alabilirsiniz

    Saygılarımızla
  • 02-09-2010, 00:36:34
    GooGDe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    report edildi konu yoneticiler gerigini yapacaktir
    Sayın GooGDe, ilgi ile yazdıklarınızı okudum, herkes kendisine göre haklıdır çünkü farklı açılardan konulara bakarlar, sizde farklı bir açıdan bakıyorsunuz sanırım bu konuya. Anlaşıldığı üzere Mustafa ile beraber yazdığımız Sn Oyun Scripti ücretsiz bir scriptir fakat, ülkemizde emeğe saygı ve yabancı ülkelerde "donate" olarak tabir edilen emekçiye ve üreticiye saygı amaçlı bağış sistemi maalesef gelişmemiş durumda. Bundan dolayıdır ki bizlerde bir şekilde emeğimizin ufak bir karşılığını almak için bu gibi yollar kullanıyoruz. Yazılarınızın birisinde reklamlardan yıllarca kaymak yiyeceksiniz gibi bir tabir kullanmışsınız, bu forumda bir çok kişi ve eminim sizde biliyorsunuz ki google reklamlarından para kazanmak ve hatta kaymak yemek oldukça zor, alınabilecek paralar sanırım sadece host giderlerini karşılayacaktır. Öyle tahmin ediyorumki bu kadar emeğin karşılığı olarak hostumuzu ödeyebilmemiz sadece bizim değil tüm script yazarlarının dileğidir.
    Ayrıca konumuza yazan bir çok R10 üyesinin ilgiyle karşıladığı bir scripti bu derece suçlayıcı karşılamak ve rapor etme durumuna getirmek ne size nede forumda bulunan onlarca üyeye kar sağlamaz.
    Artı olarak eklemek isterimki scriptimizde kendimize ayırdığımız sadece oyun açılış sayfasındaki reklam vardır. Site içerisinde ki diğer iki reklam script kullanıcıları tarafından değiştirilebilmektedir, unutmadan çalışmalarımızda bize host sağlayarak destek olan ve bedava host ve kampanya yapmamızda yardımcı olan ownhost reklamıda sponsor reklam olarak yer almaktadır.

    Bütün bunları neden yazıyorum; bir tasarımcı olarak defalarca yaptığım tasarımların altında sanki olanca emeği kendileri vermiş gibi işverenlerin kendi adlarını, hemde böbürlenircesine "Design by ......" şeklinde yazmalarından sıkıldım. Bu gibi şeyler artık kimsenin başına gelmesin. Herkes emeğe saygı gösterse ve desteklese kimse bu gibi destek arayışlarına girmez ne dersiniz?

    Sizden beklediğim yaptığımız işe saygı göstermeniz ve ne şekilde olursa olsun R10 daki bir çok script yazarı ve tasarımcının isteyeceği gibi destek olmanız, bu destek ister bir cümle ile olur ister scripti kullanarak olur ama ne olur destek olun , köstek olmayın, saygılarımla...
  • 02-09-2010, 01:01:17
    Üyeliği durduruldu
    Hatalarla karşılaşan arkadaşlar bir kaç hatanın kolay çözümünü burada yayımladım
  • 02-09-2010, 01:26:35
    teşekkürler paylaaşım için
  • 02-09-2010, 01:58:38
    Üyeliği durduruldu
    Bique adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    teşekkürler paylaaşım için
    Bizler de sizlere teşekkür ederiz ilginiz ve saygınlığınız için
  • 02-09-2010, 03:03:47
    Anladığım kadarıyla scripte bulunan bir reklam alanını siz kullanıyorsunuz.

    Eğer böyle ise bunu ana konuda kullanıcılara belirtmeniz gerekiyor ve sanırım Googde' de bunu ima ediyor. Bana göre çok da haklı.
  • 02-09-2010, 03:17:52
    Üyeliği durduruldu
    eNCeLaDuSs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Anladığım kadarıyla scripte bulunan bir reklam alanını siz kullanıyorsunuz.

    Eğer böyle ise bunu ana konuda kullanıcılara belirtmeniz gerekiyor ve sanırım Googde' de bunu ima ediyor. Bana göre çok da haklı.
    Scriptimiz ücretsizdir. Bu konuda script hakkında büyük kapsamlı yazı yazmadık zaten ilk konu açtığımız gün ücretsiz bir hizmeti vermenin ve kazana bir tutam tuzu da bizim koymaya çalışmamızın hevesi, heyecanı ile her şeyi yazmamış olmamız da çok normal.
    demomuzda da aynı reklamlar mevcuttur kurulumda da sözleşme metnimiz bulunmaktadır isteyen kullanır isteyen kullanmaz bu bizim ile kullanıcımız arasındadır 3. şahısları alakadar etmez ! Bize avukatlık oyunları oynamayın ! Şikayetiniz huzursuzluğunuz var ise şikayetim var bölümünde değerlendirin gerekli savunmamızı yaparız burası yeri değil .

    Saygı çerçevesini daha fazla aştırmadan önce kesin bu muhabbetleri Rica ediyorum.

    isteğiniz ücretsiz hizmet sunmamızdan vazgeçmemiz ise piyasadaki tüm scriptlerin en iyisini hazırlamaya çalışır, hazırlar makul fiyatlara buradan satarız bu sefer de emek harcayan insanlar zor durumda kalır !