PlusTeknoloji adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Merhaba,
Konuda görüldüğü üzere kendi domainlerimden birine kurduk bu scripti. Dolayısıyla kendimize göre de editledik. En alttaki görsel tasarım yerine de PlusTeknoloji ile ilgili bir logo koyuldu. Biraz önce ttajans'ın saihibi olduğunu söyleyen birisi geldi iletişim linkinden.
Sonraki geçen diyaloglar;
Ziyaretçi - Web'den anonim (20:34):
*http://objektifhaber.net/ görsel tasarımı size mi ait?
ben (20:34):
*Hayır
Ziyaretçi - Web'den anonim (20:34):
*o zmn eskisini yazınız
ben (20:34):
*önce kim olduğunuzu öğreneyim
Ziyaretçi - Web'den anonim (20:34):
*aksi taktirde ttajans avukatı tarafından gerekli işlemler yapılacaktır
ben (20:35):
*scripti yayınlarken böyle bir kural koyduğunuzu görmedim ?
Ziyaretçi - Web'den anonim (20:35):
*tüm hakları saklıdır demek ?
ben (20:35):
*neden belirtilmedi kalkmıcak diye reklam ?
*sonradan değiştirenleri buluıp bu şekilde tehdit edip nasıl olsa mecbur koyacak şeklinde mi düşündünüz ?
Ziyaretçi - Web'den anonim (20:36):
*ilginize teşekkürler.
ben (20:36):
*sizin sorunuza cevap aldığınız gibi
*benimde soruma cevap vermelisiniz!
*öncelikle kimsiniz?
Ziyaretçi - Web'den anonim (20:36):
*?
*hayır
*ttajans sahibiyim
Ziyaretçi - Web'den anonim (20:37):
*bu site teması tarafımızdan ücretsiz olarak dağıtılmaktadır
ben (20:37):
*r10 da neden belirtilmedi bu reklam olayı ?
Ziyaretçi - Web'den anonim (20:37):
*reklam değil o bizim telif hakkımız
*dilediğiniz şekilde kullanınız
ben (20:38):
*isminizi alabilir miyim ?
*
* Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi:
isminizi alabilir miyim ?
ve gitti. Ben kendisinin ttajansın gerçek saihibi olup olmadığını öğrenmeye çalışıyor ve konuşmaya çalışıyordum.
Eğer gerçek sahibi ise ve o şekilde olmasını istiyorsa seve seve yaparım. Zaten değiştirdim ttajans olarak. Sonuçta bir emek geçmiş. Hiç bir emek yok sayılamaz. Eğer görüştüğümüz kişi burada ise ve gerçekten ttajans sahibi ise tekrar görüşüp bu konuyu aydınlatmak istiyorum. Gerçek sahibi olmayıp güya korkutmak için dalga geçmek için öylesine birileri olabilir bu kişi.
Sonuç olarak alttaki Görsel Tasarım'ın yanında bulunması gereken yazı ttajans olmalı zaten. Arkadaşımdan scripti editlemesini rica etmiştim ve kendisi Görsel Tasarım yeri dahil editlemiş. Bu yüzden yanlış anlaşılma olmuştur.
Konuda görüldüğü üzere kendi domainlerimden birine kurduk bu scripti. Dolayısıyla kendimize göre de editledik. En alttaki görsel tasarım yerine de PlusTeknoloji ile ilgili bir logo koyuldu. Biraz önce ttajans'ın saihibi olduğunu söyleyen birisi geldi iletişim linkinden.
Sonraki geçen diyaloglar;
Ziyaretçi - Web'den anonim (20:34):
*http://objektifhaber.net/ görsel tasarımı size mi ait?
ben (20:34):
*Hayır
Ziyaretçi - Web'den anonim (20:34):
*o zmn eskisini yazınız
ben (20:34):
*önce kim olduğunuzu öğreneyim
Ziyaretçi - Web'den anonim (20:34):
*aksi taktirde ttajans avukatı tarafından gerekli işlemler yapılacaktır
ben (20:35):
*scripti yayınlarken böyle bir kural koyduğunuzu görmedim ?
Ziyaretçi - Web'den anonim (20:35):
*tüm hakları saklıdır demek ?
ben (20:35):
*neden belirtilmedi kalkmıcak diye reklam ?
*sonradan değiştirenleri buluıp bu şekilde tehdit edip nasıl olsa mecbur koyacak şeklinde mi düşündünüz ?
Ziyaretçi - Web'den anonim (20:36):
*ilginize teşekkürler.
ben (20:36):
*sizin sorunuza cevap aldığınız gibi
*benimde soruma cevap vermelisiniz!
*öncelikle kimsiniz?
Ziyaretçi - Web'den anonim (20:36):
*?
*hayır
*ttajans sahibiyim
Ziyaretçi - Web'den anonim (20:37):
*bu site teması tarafımızdan ücretsiz olarak dağıtılmaktadır
ben (20:37):
*r10 da neden belirtilmedi bu reklam olayı ?
Ziyaretçi - Web'den anonim (20:37):
*reklam değil o bizim telif hakkımız
*dilediğiniz şekilde kullanınız
ben (20:38):
*isminizi alabilir miyim ?
*
* Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi:
isminizi alabilir miyim ?
ve gitti. Ben kendisinin ttajansın gerçek saihibi olup olmadığını öğrenmeye çalışıyor ve konuşmaya çalışıyordum.
Eğer gerçek sahibi ise ve o şekilde olmasını istiyorsa seve seve yaparım. Zaten değiştirdim ttajans olarak. Sonuçta bir emek geçmiş. Hiç bir emek yok sayılamaz. Eğer görüştüğümüz kişi burada ise ve gerçekten ttajans sahibi ise tekrar görüşüp bu konuyu aydınlatmak istiyorum. Gerçek sahibi olmayıp güya korkutmak için dalga geçmek için öylesine birileri olabilir bu kişi.
Sonuç olarak alttaki Görsel Tasarım'ın yanında bulunması gereken yazı ttajans olmalı zaten. Arkadaşımdan scripti editlemesini rica etmiştim ve kendisi Görsel Tasarım yeri dahil editlemiş. Bu yüzden yanlış anlaşılma olmuştur.
Eğerki sahibi ise adam cepten ulaşır ...