Vizra 2'den sonra heycan ile beklenen Vizra 3 serisinden Vizra 3.0 Beta2 çıktı
Kurulum:
Dosyaları ftp ile (BINARY MOD) yükledikten sonra web tarayıcınız ile install klasörünü girip, ekranda bilgileri takip ediniz.
Yönetim paneli ilk giriş bilgileri:
Email: admin@vizra.com
Şifre: admin
Sistem Gereklilikleri:
* PHP 5 (veya daha sonrası)
* MCRYPT Kütüphanesi
* CURL Kütüphanesi
* Ioncube Encoder
indirme linkini buraya koymanın doğru olmayacağını düşündüm resmi sitesinden indirebilirsiniz.
İndirmek için ;
http://www.vizra.com/?s=4
altta bulunan kutuya e-mailinizi giriniz , güvenlik kodunu giriniz ve ''Download Linkini Gönder'' butonuna basınız
saygılar...
Vizra 3.0 Beta2 yayınlandı
10
●3.172
- 07-02-2010, 11:52:04Üyeliği durduruldu
- 15-02-2010, 01:25:39Üyeliği durduruldune işe yarar bu script bir demo koysaydiniz daha iyi olurdu
neyse ben yapim
Vizra Hosting Scripti - Müşteri Takip
Vizra, bir Türkçe hosting scripti 'dir. Şu an 1000'den fazla aktif müşterisi olan bir hosting firması için özel olarak geliştirilmeye başlanmış ve kısa bir süre sonra diğer hosting firmalarının da ücretsiz olarak istifadesine sunulmuş, web tabanlı bir hosting yönetimi, müşteri takip, destek, faturalandırma sistemidir.
Vizra3 versiyonu tamamen yeni bir kodlama sistemi ile baştan yapılandırılmıştır. Vizra3 ile birlikte çoklu dil ve kur desteği, Smarty template özelliği sayesinde tasarımın tamamen değiştirilebilirliği gelmektedir. Vizra3 'ün eşsiz özelliklerini DEMO sistemimizde inceleyebilirsiniz.
Sistemimiz sadece hosting firmaları değil, müşteri takip ihtiyacı olan bütün firmalar tarafından kullanılmaktadır. Servis ekleme menüsünden istediginiz özelliklerde istediğiniz ürünü ekleyip bunu müşterilerinize sunabilir, bu ürünlerin faturalandırma ve takip işlemlerini yönetim panelinden yapabilirsiniz.
Vizra, müşteri ve yönetim panelinden oluşmakta olup, cPanel ve Plesk kontrol panelleri, directi alan adı tescil sistemi ile uyumludur. Vizra yönetim panelini kullanarak directi domain sisteminizdeki hemen hemen bütün işlemleri yapabilirsiniz. Eğer cPanel veya Plesk kontrol paneliniz varsa, otomatik hesap açma, kapama, askıya alma ve bunun gibi birçok işlemi yine Vizra yönetim panelinden yapabilirsiniz.
Vizra aynı zamanda sahip olduğunuz sunucuları gözetlemenize de yardımcı olmaktadır. Sunucunun anlık yük durumları (sadece linux sunucularda); web sunucusu, mysql vb servislerinizin anlık durumlarını yönetim panelinden görebilir, kritik yük seviyesinde veya herhangi bir servisin kesilmesi durumunda email veya entegre sms sistemi ile durumdan haberdar olabilirsiniz.
Güvenlik ve kodları korumak için Vizra, ionCube şifreleme yazılımı ile şifrelenmiştir. Eğer sisteminizde bu yazılım yüklü değilse ionCube Loaders sayfasından sisteminize uygun yazılımı ücretsiz olarak indirip kurabilirsiniz.
Vizra'nın benzersiz özelliklerini DEMO sayfamızdan tecrübe edebilir veya hemen ücretsiz olarak indirip kendi sisteminize kurabilirsiniz.
Müşteri Paneli ve Portal:
http://demo.vizra.com
email: user@vizra.com
şifre: demo
(Sipariş esnasında kendi kullanıcı kaydınızı da oluşturabilirsiniz.)
Yönetici Paneli:
http://demo.vizra.com/acp
email: admin@vizra.com
şifre: demo
Demo sırasında tescil edilen alan adları ise DirectI'ın demo sistemi üzerinde tescil edilmektedir.
Siparişinizi banka havalesi ile verip, daha sonra yönetici panelinden ödemenizi onaylayabilirsiniz. Hesap açılış, email gönderimleri vb işlemleri Vizra arka planda yapacaktır. - 19-02-2010, 03:33:26Üyeliği durdurulduBETA4 çıkmış
Bu sürümde yapılanlar:
- Kurumsal müşteriler, yönetim panelinde müşteri listesinde gözükmüyordu.
- Müşteri paneli login sonrası, hesap detayları gösteren sayfa (Dashboard) eklendi
- Duyurular bölümü eklendi. (Genel veya Kayıtlı kullanıcılar için)
- Bilgi Bankası modülü eklendi.
- Hosting siparişi sırasında alan sorgulama ve tescil etme opsiyonu eklendi.
- Sipariş sırasında çıkan eklenti listesine fiyatları eklendi
- Müşteri paneline, istenile sayfayı ekleme opsiyonu eklendi (Örnek dosyalar: custom.php ve custom.tpl)
- Müşteriye siparişten bağımsız genel borç ekleme opsiyonu
- Müşteriye ödeme ekleme opsiyonu
- Sipariş silme
- cPanel ve PLESK sunucular için sunucu yükü kontrolü ve uyarı sistemi eklendi
- Sunuculara, DNS sunucuları opsiyonu eklendi, müşteri panelinde bunun gözükmesi sağlandı.
- Servis gruplarına sıralama imkanı eklendi
- Servis grupları için müşteri sipariş sisteminde göstermek üzere, html formatında detay ekleyebilme
- Büyük harfle yazılan probların, sağ kolonda çıkmama sorunu giderildi. - 24-03-2010, 15:29:50Üyeliği durdurulduvizra beta 3.0b5 çıktı takip edenlere duyurulur nisan ortalarında stabil sürümün yayınlanacagı duyuruldu.
- 08-02-2020, 11:37:02Bir iki hosting firmasında gördüm, geliştirip kullanmışlar.CARSI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle