• 12-03-2009, 01:19:19
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Horse equipment - Horze.com diye bir site var. Burada ki sistem belliki editlenmiş birşeyden. Çünkü linkleri aratıyorum googleda birşeyler çıkıyor benzer.. Aranızda bu scriptin hangi üreticiye veya dağıtıcıya ait olduğunu bilen varmı?
  • 12-03-2009, 01:40:01
    #2
    Hocam pek anlamam ama bu hiçte editlenmiş bişeye benzemiyo
    gayet profesyonel duruyo :S
  • 12-03-2009, 01:44:07
    #3
    özel yazılmış olabilir
  • 12-03-2009, 02:03:16
    #4
    Üyeliği durduruldu
    temayı kendileri yapmış gibime geliyor.. magentoya benzettim ama değil gibi..
  • 12-03-2009, 02:10:30
    #5
    Üyeliği durduruldu
    magento filan var hocam bunun aynısı ama kredi kartı sanal pos entegre edemeyebilirsin uğraşman lazım
  • 12-03-2009, 02:32:58
    #6
    Üyeliği durduruldu
    tasarım hoşuma gitti... belki hazır tasarım olabilir diye sistemi bulmaya çalışıyorm..
  • 12-03-2009, 11:17:32
    #7
    Bildiğimiz osCommerce scriptti bu..

    Tema da TM'den
  • 12-03-2009, 15:01:29
    #8
    Üyeliği durduruldu
    Tm'de bir türlü göremedim
  • 24-03-2009, 00:50:05
    #9
    Üyeliği durduruldu
    Magento bu bencede..

    Ama tema çok manyak yaa bende arıyorum ..