Son günlerde baya bi websitesinde bu scripti görüyorum..
e-Sevgili.Org Arkadaşlık Sevgili *** Partner Bul Kız Bul Canlı Sohbet Ücretsiz! sitesindeki gibi.. Anasayfadaki resim falan sevgi.net ile aynı ama kodlamayı bilmiyorum..
Geçen gün biri beni ekledi msn si : teknikekib@hotmail.com bana bu scripti kodladığını ve sanalcennet.com'a ortak bi şekilde koymak istediğini falan söyledi..Ben de güvenemedim ama şimdi bi sürü sitede görüyorum bunu..Bilgisi olan bi arkadaş açıklama getirebilir mi..Bu scripti ücretsiz veren yabancı bi site mi var? Herkes kafasına göre sitesine koyup biz kodladık diyor..
Sevgi.Net Scriti w.rez'e mi düştü?
20
●2.924
- 15-09-2008, 06:32:45o zaman konu başlığında yazdığım msn ye dikkat etmek lazım.. bana döşemeye çalıştı da bu scriptiMurderDolls adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayrıca w.rez scriptte dosya uzantıları falan hep ingilizce..sevgi.net türkçeye çevirmiş sanırım dosyaları..Hangisi Orjinal anlamadım vallahi
- 15-09-2008, 22:44:33Üyeliği durduruldubu scirpt w... oldu gibi bir cok acıda bulunmakta ayrıca 2000 uye kapasitesi var yapı olarak tavsiye temme acıkcası ayrıca bu scirpt w.... düşeli 1 sene oldu saygılarımla
- 15-09-2008, 22:53:32Üyeliği durdurulduYapma yaaaaaErol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle




bilende konusuyor bilmeyende..
script vareze düşeli yıllar oldu ben aldım kullandım hemde sorunsuz !
Ayrıca w.rez scriptte dosya uzantıları falan hep ingilizce..sevgi.net türkçeye çevirmiş sanırım dosyaları..Hangisi Orjinal anlamadım vallahi