• 01-10-2025, 18:56:43
    #1
    Merhaba arkadaşlar
    Web sitem için bir All-on-Four dental implant maliyet hesaplama modülü oluşturmak istiyorum. Örnek olarak şu sayfadaki hesaplama modülünü istiyoruz: https://dentafly.com/dental-implants/all-on-four-costs/.
    Beklenen Özellikler:
    • Hesaplama modülü WordPress üzerinde çalışacak ve bir form eklentisi (ör. Contact Form 7, Gravity Forms veya benzeri) ile entegre olacak.
    • Kullanıcıların girdiği bilgilere göre otomatik maliyet hesaplaması yapacak.
    • Hesaplama formu dinamik ve kolay güncellenebilir olacak; fiyat değişiklikleri admin panelinden kolayca yapılabilecek.
    • Mobil ve masaüstü uyumlu tasarım.
    • Hesaplama sonrası sonucu kullanıcıya görsel olarak veya mail ile gösterebilme imkanı.
    • Gerektiğinde ek alanlar ve opsiyonlar eklenebilir olacak.
    Not: Örnek sayfadaki hesaplamanın tam olarak kopyası değil, fonksiyonel ve görsel olarak benzer bir yapı istiyorum, ve siteye göre uyumlu iyi bir tasarım olacak.

    Yukarıda yazdığım yazıyı yapay zeka ile yazdım iş tanımını doğru yazabilmek için ama bana yazarsanız detayları konuşabiliriz.
    Hangi form eklentisi olduğunun hiçbir önemi yok, sadece istediğimiz şey olsun yeterli
  • 01-10-2025, 19:19:29
    #2
    merhaba anahtar teslim yapabilirim istediğinizi imzamnda ulaşabilirsiniz
  • 01-10-2025, 21:00:03
    #3
    Üyeliği durduruldu
    Anlaşma sağlanmıştır