• 19-02-2013, 12:09:15
    #1
    Misafir
    Merhabalar,

    Forum sitemizde aylardır başlıkta yazdığım virüsle cebelleşiyoruz. Dosyaları taratmayla, phpMyAdmin'i taratmayla çözemiyoruz.

    Ben hariç, iki teknik sorumlu ve yine yönetimde bulunan birkaç vBulletin bilgisi olan adminimiz olmasına rağmen problemi çözemedik.

    vBSEO XML'ini kaldırıp yeniden kurduğumuzda kimi zaman birkaç saat, kimi zaman da birkaç gün düzeliyor ama sonra yeniden eski hâlini alıyor.

    Virüsün mantığı şu:
    Google'dan siteye ilk girilmeye çalışıldığında; kullanıcılar, konu başlığındaki siteye giriyor.

    Kesinlikle bunun çözümünü tam olarak bilen kişiler -ücretli de olabilir- çözüm yolunu benimle paylaşırlarsa minnettar kalırım. vBSEO kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyoruz ancak eklentiyi tamamen kaldırıp, farklı dosyalarla kursak dahi yine biraz zaman geçince virüs hortluyor.

    İyi çalışmalar dilerim.
  • 19-02-2013, 12:34:47
    #2
    vbseonuz null mu? ve site adresinizi P.M ile gönderirmisiniz daha önce forumda yardımcı olduklarım vardır bir inceleyim akşam eve geçtiğimde garantili olarak yardımcı olabilirim.
  • 19-02-2013, 13:50:20
    #3
    Misafir
    Filmkolik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    vbseonuz null mu? ve site adresinizi P.M ile gönderirmisiniz daha önce forumda yardımcı olduklarım vardır bir inceleyim akşam eve geçtiğimde garantili olarak yardımcı olabilirim.

    Merhaba,

    Supervisor (atmaca) da teknik sorumlularımızdan, sizi de tanıyor. Akşam kendisi de geldiğinde görüşelim dilerseniz.

    --R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:50:20 -->-> Daha önceki mesaj 12:47:53 --

    Mesut DOĞAN'la anlaşıldı, konu sonlandırılabilir.