TwPanel yaparken api kullanmadan rt ve favları cookieli sistem kurarak yolladım, apili sistemlerin aksini panele ekledim userlerin 1 tanesi bile 3 haftada patlamadı, öyle az buzda kullanılmadılar panele toplamda 500 adet sipariş girildi.
Bundan 5 yıl önce organik olarak kastığım twitter hesaplarından oluşan bir filo hayaleyle arrow lite scriptini almıştım, kendisi bizi tokatlayıp kaçınca içimde kaldı.
Şimdi bu içimde kalan ukteyi sona erdirmek için tam 100 hesaptan oluşan bir hesap kasma maratonuna girişicem.
Bunun için ummalı bir çalışmaya giriştim, öncelikle gördüm ki api ile like, follow, retweet, unfollow gibi işlemler yaparsanız hesabınızı çok çabuk uçuruyorlar.
Bunun için like, follo, retweet, unfollow işlemleri yine cookieli sistemle bir masa üstü uygulaması tarafından yapılacak.
Onun dışında sizi takip etmeyenleri bulma, tweetleri klonlanacak hesapların tweetlerini çekme, takip edilecek insan havuzu için id çekme işlemleri api üzerinden yapılacak.
api ile masaüstü uygulamasının bağlantısını kurmak için bir php api yazdım.
Olay şeması tweet klonlama için mesela örnek olarak şu şekilde;
Twitter Api ile kullanıcıyı 1dk de bir kontrol -> Yeni Tweet varsa MySql'e kayıt -> Masaüstü uygulaması ile tweet yolla.
yani agresif işlemlerde api kullanılmayacak.
Hesap seçimi olarak 2009-2010 tarihli hesaplar stokluyorum. Kaliteli gördüğüm 100 adet 2009-2010-2011 hesaplar kullanılacak.
Follow işleminde dikkat edeceğim şey bir 100 kullanıcıdan birinin bile takip ettiğini diğer hesaplar takip etmeyecek, yani 100 hesap için tek bir havuz oluşturucam burdaki havuzdan 1 hesap takip ettimi sileceğim.
Burda amacım 100 hesabın içinde aynı insanları döndürmemek. Sonrasında çapraz takibi gevşetebilirim tabiki.
Numara onayı için 2 adet android telefonum var, birisi çift sim kartlı.
Numaralar ise avrupa simkartlardan alıcam 6 ay süreli tanesi 5 lira civarı olan, her hesap için bir tane olmak üzere.
Proxy için çok ilginç bir yöntem geliştirdim, bu da şu ki proxy kullanmayacağım.
Twitter işlemlerinin yapıldığı Masaüstü uygulamasına her hesapta işlem yapıldıktan sonra modemimi sıfırlattıracağım ortalama 3 saniye sürüyor. Mis gibi residential ip

Takip etmeyenleri bulma için api ile önce takip edilen listesini, sonra takip ettiklerimin listesini array olarak çekip karşılaştırıyorum ve farklıları mysql kayıt ettiriyorum, üstüne bu işlem için işlem yapılan hesabın apisini bile kullanmaya gerek yok üstüne çok aşırı hızlı manyak hızlı

twitter tweet klonlama ile hesapları sürekli aktif tutulacağından emin olucam.
Her katagoriden olabildiğince fazla hesap yapmaya çalışıcam, spodan, modaya, haber'e, yetişkin içeriğe.
Hedefim ilk 10 gün içerisinde bütün 100 hesabıda 1k üzerine çıkarmak.
Kolay kontrol için ufak bir tablo hazırladım php de api kullanarak , kilitli hesapları, takipçi sayılarını , tweet sayılarını vb buradan görebilicem.
Bütün alt yapıyı hazırladım sayılır, burayı günlük gibi gün geçtikçe güncellemeyi düşünüyorum, bu proje içimde çok büyük ukte ve heycan o yüzden böyle paylaşmak istedim.